Life

Gabriela Cristea, apariție de neiertat pe internet. Vedeta a atras critici dure: ”Se crede divă…”

Gabriela Cristea, apariție de neiertat pe rețelele de socializare. Aceasta a atras foarte multe critici pe contul său de Instagram.
27.10.2023 | 20:25
Gabriela Cristea aparitie de neiertat pe internet Vedeta a atras critici dure Se crede diva
Gabriela Cristea, apariție de neiertat pe internet. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, apariție de neiertat pe internet. Fanii au criticat-o dur după ultima ei apariție de pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, apariție de neiertat pe internet. Fanii au criticat-o imediat

Gabriela Cristea a atras din nou critici pe rețelele de socializare. A postat un clip video în care voia să le arate fanilor că face murături, dar a ajuns să fie aspru criticată. Aceștia au observat că manichiura ei nu era impecabilă!

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta le-a povestit fanilor de pe Internet că toamna este o perioadă aglomerată la ea în casă pentru că este mereu ceva de făcut pentru iarnă. Ea se ocupa cu murăturile de la borcan și soțul ei a tras vinul în sticle.

„Toamna este așa o nebunie la noi că se așează, se pun, se fac. Astăzi, de exemplu, am închis murăturile. Le-am lăsat să respire ca să își lase apa și ca să vedem dacă mai trebuie să adăugăm apă cu sare, saramură.

ADVERTISEMENT

Astăzi facem tot ce trebuie. Tavi a tras vinul. Eu acopăr murăturile și săptămâna viitoare sper să avem beciul gata făcut.”, a povestit vedeta.

Unghiile Gabrielei Cristea
Unghiile Gabrielei Cristea. Foto Instagram

Critici dure pentru vedetă după ce s-a afișat așa

Doar că sfaturile vedetei despre murături nu i-au impresionat pe toți. Unii au fost mai degrabă interesați de aspectul manichiurii sale.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea s-a filmat cu o manichiură imperfectă, cu ojă sărită de pe mai multe unghii, iar fanii nu au iertat-o!

Mulți au comentat despre acest aspect și chiar au acuzat-o pe Gabriela Cristea că încearcă să pară o divă dar nu are deloc grijă de ea.

ADVERTISEMENT

„Ești o îngălată care se crede divă”/  „Dacă ai știi cum îți arată mâinile neîngrijite.”/ „Dar ce sunt unghiile alea?”.

„Mai bine le lași fără ojă sau gel pe ele.”/ „Îngrijește-te,  tanti Gabriela, ajungi cum sunt bătrânele de la piață cu mâna în șold!”, au fost câteva dintre comentariile pline de ură ale fanilor nemulțumiți.

ADVERTISEMENT