Life

Gabriela Cristea, aspru criticată de internauți. Ce gest neplăcut a făcut în timpul mesei

Gabriela Cristea, pusă la zid de urmăritori. Care a fost comportamentul pe care oamenii l-au taxat după ce a savurat masa.
02.01.2024 | 16:05
Gabriela Cristea aspru criticata de internauti Ce gest neplacut a facut in timpul mesei
Gabriela Cristea, pusă la zid de urmăritori. Care a fost comportamentul pe care oamenii l-au taxat după ce a savurat masa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, aspru criticată de internauți. Ce gest neplăcut a făcut în timpul mesei. Soția artistului Tavi Clonda este în vizorul oamenilor de foarte multă vreme, însă vedeta nu le dă replica de prea multe ori.

Gabriela Cristea, pusă la zid de urmăritori. Care a fost comportamentul pe care oamenii l-au taxat după ce a savurat masa

Gabriela Cristea a fost, din nou, pusă la zid de urmăritori. Care a fost comportamentul pe care oamenii l-au taxat după ce a savurat masa. Renumita prezentatoare de la Antena Stars s-a ales cu foarte multe critici.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a lins pe degete de mai multe ori după ce a servit invitații cu mămăligă și cârnați. Acest lucru nu a fost deloc privit cu ochi buni de oamenii care au văzut filmarea distribuită de chiar de moderatoare pe Internet.

Majoritatea au fost de părere că a pierdut lupta cu kilogramele în plus. De asemenea, au fost și câteva persoane care nu au uitat că a venit sub influența alcoolului pe platourile de filmare ale emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii.

ADVERTISEMENT

„Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc și gata. Soțul se duce cu altele. Sfârșit”, este unul dintre comentariile răutăcioase primite de Gabriela Cristea pe Facebook.

„Tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau cârnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă… Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea… Nu știu, nu e ok”, a scris un alt internaut pe social media.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, în vizorul internauților

„Dați și la săraci că poate n-au o bucată de pâine. Nu vă mai lăudați voi”„Sunteți de Doamne fereşte” și „Cântarul ați uitat să-l luați!”, sunt alte mesaje primite de Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars este în vizorul internauților în privința felului în care arată. În plus, este arătată cu degetul și atunci când merge la restaurant, dar nu plătește pentru preparatele pe care le savurează.

ADVERTISEMENT

De ceva vreme a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus, vedeta subliniind că problemele cu greutatea au apărut din cauza tratamentelor hormonale pe care le-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Gabriela Cristea este mama a două fete.

ADVERTISEMENT