Life

Gabriela Cristea, de urgență cu fiicele la spital. Ce a pățit una dintre ele: “Aveți grijă”

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiicele sale. Ce a pățit una dintre ele. Prezentatoarea a intrat în panică.
31.03.2024 | 16:52
Gabriela Cristea de urgenta cu fiicele la spital Ce a patit una dintre ele Aveti grija
Gabriela Cristea a mers cu fiicele ei la spital. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a mers de urgență cu fiicele ei la spital, în cursul zilei de sâmbătă. Una dintre ele a început să se simtă rău, iar vedeta s-a speriat.

Gabriela Cristea a mers de urgență la spital cu fiicele ei, după ce una dintre ele s-a simțit rău

Prezentatoarea și familia ei se bucurau de o sâmbătă liniștită, însă una dintre fiicele ei a început să se simtă rău. Este vorba despre Victoria, care a avut stări de vomă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea s-a speriat, așa că le-a dus pe ambele fiice la spital pentru a vedea care este problema. Vedeta a recunoscut că îi e greu să gestioneze astfel de probleme atunci când vine vorba de fetele ei. Astfel, a decis să meargă imediat la medic.

“Și cum eram noi bine așa și liniștiți și ne vedeam de sâmbăta noastră frumoasă, deodată ne-am trezit că Victoria care acum doarme, sărăcuța, a vomitat. Da…și știți cum sunt eu ca mamă?

ADVERTISEMENT

Pot să gestionez multe lucruri, inclusiv în momentul în care copii sunt bolnavi, până și febra am învățat să o gestionez, bă, dar asta cu vomitatul…

Și-atunci le-am urcat pe amândouă în mașină, că ce să mai stai și mă duc cu ele direct la spital”, a povestit Gabriela Cristea într-un clip video postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În urma consultației, Gabriela Cristea a aflat că fiica ei s-a infectat cu enterovirus, care este prezent în această perioadă. Astfel, micuța este nevoită să urmeze un regim alimentar o perioadă, dar și să ia medicamente.

Totodată, aceasta i-a avertizat și pe alți părinți în legătură cu virusul.  (…) Suntem mai bine un pic (n.r. după consultație), o să facem și tratamentul pe care ni l-a prescris doamna doctor. 

ADVERTISEMENT

Totul a fost bine, sunt de acord să ia și medicamentele până la momentul la care i-am citit Victoriei ce regim alimentar ar trebui să țină pentru acest enterovirus.

Dragilor, aveți grijă că circulă acest virus și sunt destul de multe cazuri, feriți-vă”, a mai transmis vedeta în filmulețul postat de prezentatoarea de la Antena Stars.

Gabriela Cristea și-a deschis o afacere

De curând, Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu preparate artizanale. Vedeta vinde cozonaci, dar și zacuscă și dulceață, însă prețurile nu sunt deloc mici. Prezentatoarea se pregătește deja pentru comenzile care vor veni înainte de Paște.

“Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac”, a anunțat ea acum câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT