Life

Gabriela Cristea, noi investiții de mii de euro în casă. Cum vrea să-și renoveze locuința

Gabriela Cristea are de gând să facă noi investiții de mii de euro în casă. Prezentatoarea a spus cum vrea să-și renoveze locuința.
03.10.2023 | 16:32
Gabriela Cristea noi investitii de mii de euro in casa Cum vrea sasi renoveze locuinta
Vila Gabrielei Cristea este cotată la aproape 1 milion de euro. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să investească în vila lor impozantă alte mii de euro. Cei doi au anunțat pe rețelele de socializare cum au de gând să-și renoveze locuința de lux, în care stau alături de fetițele lor, Bella Margot Victoria și Thea Iris Selena.

Cum vor Gabriela Cristea și Tavi Clonda să-și renoveze locuința

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc într-o vilă care ar valora în total 1 milion de euro. Au amenajat-o după bunul plac însă a mai rămas o parte neterminată. Ca să se asigure că totul va ieși ca la carte, celebrul cuplu caută un designer de interior.

ADVERTISEMENT

”Dragilor, astăzi vă invit într-o incursiune prin casa noastră. Da, ce vedeți aici este o altă bucată din casa noastră, în ciuda faptului că știți că peste tot este amenajat. Dar, cu toate astea, avem o parte de casă pe care încă nu am amenajat-o și, în sensul acesta, am avea nevoie de ajutorul vostru.

Dacă știți vreun designer de interior care ar putea să ne ajute sau dacă aveți vreo echipă de muncitori care ar putea să ne ajute și cu care am putea să lucrăm, ar fi foarte bine (…)”, a spus Gabriela Cristea într-un filmuleț de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda vrea să aibă propriul studio de muzică, în propria casă

Câteva sute de metri pătrați au de gând cei doi soți să redecoreze, așa cum și-au imaginat. Concret, vor să aibă și o baie cu saună, ca o zonă de SPA, și un studio de muzică, în care Tavi Clonda să-și înregistreze piese și să facă repetiții pentru concerte.

” (…) Aici, de exemplu, noi am proiectat o baie. O baie foarte mare, cu un fel de saună, un fel de zonă de SPA. Așa că am avea nevoie de cineva care să ne dea o mână de ajutor și care să ne ajute cu decorul.

ADVERTISEMENT

Poate că n-o să mă credeți, dar în această zonă în care mă aflu și în care sunt o grămadă de lucruri depozitate, este viitorul studio al lui Tavi, care e proiectat cu mini scenă, sunt trase cabluri, sunt trase tot felul de zone pentru lumini, așa cum ne-am imaginat noi la un moment dat.

Aici (în studio, n.r) o să își desfășoare el activitatea de casă și nu o să trebuiască să mai meargă la alte studiouri sau la alte săli de repetiție”, a mai detaliat Gabriela Cristea, după ce de curând și-a achiziționat un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro, impresionând multă lume.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din 2015. Povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te vreau de lângă mine”, de pe Kanal D. În cadrul acesteia, Gabriela Cristea era prezentatoare, iar Tavi Clonda solistul care întreținea atmosfera formatului, alături de trupa sa.

ADVERTISEMENT