Life

Ce imagini au apărut cu Gabriela Cristea, după ce a fost acuzată că a mers beată la emisiune. Internauții sunt debusolați

Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la emisiune, iar partenerul acesteia, Tavi Clonda, a dezmințit imediat informația care circulă în mediul online.
03.06.2023 | 09:58
Ce imagini au aparut cu Gabriela Cristea dupa ce a fost acuzata ca a mers beata la emisiune Internautii sunt debusolati
Gabriela Cristea, noi imagini ciudate după ce a fost acuzată că a mers beată la emisiune. Foto: Instagram/ Antena Stars
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost acuzată că a mers beată la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, Mireasa: Capriciile iubirii.

Gabriela Cristea, beată la emisiune? Tavi Clonda neagă tot. Ce alte imagini au ieșit acum la iveală

Evident, acuzațiile care i s-au adus prezentatoarei nu pot fi dovedite în niciun fel. Însă, în opinia telespectatorilor, felul în care s-a purtat prezentatoarea într-o apariție de acum câteva zile în emisiune arată un dezechilibru clar.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce pe internet au comentat toți despre Gabriela Cristea, care ar fi fost beată la TV, Tavi Clonda a ieșit public și a spus că nu este nimic adevărat. Cântărețul, soțul vedetei, a mărturisit că Gabi nu pune gura pe alcool și că astfel de știri apărute în spațiul public îi fac foarte mult rău.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele. Nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

ADVERTISEMENT

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței. Habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!”, a reacționat Tavi Clonda pentru click.ro, comentând postarea apărută pe pagina Viperele vesele.

Noi imagini compromițătoare cu Gabriela Cristea. Cum a filmat-o colegul ei de la Mireasa

Numai că, aceleași Vipere vesele vin acum cu alte imagini la fel de controversate, cu Gabriela Cristea. Viperele au repostat pe Instagram un filmuleț (îl puteți vedea aici) pe care unul din invitații permanenți de la Mireasa l-a publicat cu prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Clipul a fost făcut în pauza de publicitate din emisiunea cu pricina. În filmare, Gabriela Cristea și Edward Puiu vorbesc despre creșterea copiilor, despre gelozia între frați. Vedeta îi spune despre cum e să aibă două fetițe. În timp ce vorbește, se dezechilibrează ușor, încercând să se încalțe.

Cei care au comentat filmulețul lui Puiu au spus că acesta nu e un bun coleg. Aceștia argumentează prin faptul că imaginile ar confirma mai mult ca oricând starea în care era Gabriela Cristea. „Ei, nu e beată, e doar un pic afumată!; Urât ce a făcut Puiu! Ăsta se numește coleg?; Puiu poate vrea să îi ia locul”, sunt câteva din reacțiile oamenilor la noul videoclip cu Gabi Cristea.

ADVERTISEMENT