Life

Gabriela Cristea, probleme mari la Splash! Vedete la apă. Gestul cu care i-a lăsat muți pe jurați

Gabriela Cristea a întâmpinat probleme la emisiunea Splash! Vedete la apă.
29.08.2021 | 22:54
Gabriela Cristea probleme mari la Splash Vedete la apa Gestul cu care ia lasat muti pe jurati
ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a avut parte de un moment destul de dificil în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă. Aceasta a vrut să sară de la trei metri înălțime, dar planurile sale nu au mai putut fi duse la bun sfârșit.

Gabriela Cristea, dificultăți în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă

Aceasta era foarte motivată să facă acest lucru, anume săritura de la trei metri înălțime la Splash! Vedete la apă, dar până la urma acesteia i s-a făcut frică și nu a mai realizat saltul.

ADVERTISEMENT

Chiar de la început ea spunea că are fobii în ceea ce privește apa, dar era gata să își înfrunte toate temerile. Iată ce spunea vedeta TV înainte de săritură:

”Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă”, a spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta a renunțat până la urmă, dintr-un motiv pe care nici ea nu l-a putut înțelege, astfel că nu le-a putut explica nici juraților de ce nu a mai sărit.

”Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce reacții au avut jurații, după ce Gabriela Cristea nu a vrut să mai sară

Gestul Gabrielei Cristea i-a făcut pe jurați să reacționeze rapid. Aceștia erau siguri că ea poate să își învingă orice temere și să facă săritura. Nu a fost așa.

”Trebuie să ai foarte multă încredere în tine, totul pleacă de la cap, dar sigur o vei face, cu răbdare”, i-a spus Clara prezentatoarei TV, pentru a o motiva să facă săritura.

ADVERTISEMENT

Și Iulia Albu era sigură că Gabriela Cristea poate face săritura și i-a adresat cuvinte de încurajare:

”Eu mi-aș fi dorit să sari pentru toate mamele care uită de ele și care nu mai au curajul să se surprindă pe ele însele”, a spus Iulia Albu.

„Nu mai sta pe gânduri, eu cred că poți”, i-a spus și nea Marin.

Gabriela Cristea nu s-a lăsat înduplecată nici de motivațiile oferite din partea juraților și până la urmă ea nu a mai efectuat săritura de la trei metri.

ADVERTISEMENT