Life

Gabriela Cristea, răsfăț la salon, înainte de Crăciun: „Arată impecabil”! Vedeta, de nerecunoscut

Gabriela Cristea, răsfăț înainte de sărbători. Vedeta a trecut pe la salonul de înfrumusețare și s-a asigurat că părul său va arăta impecabil de Crăciun.
20.12.2022 | 15:41
Gabriela Cristea rasfat la salon inainte de Craciun Arata impecabil Vedeta de nerecunoscut
Gabriela Cristea, răsfăț la salonul de înfrumusețare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este prezentatoare de televiziune, dar și mamă și soție cu normă întreagă. Totuși, nu uită să aibă grijă și de ea, iar înainte de Crăciun a trecut pe la salonul de înfrumusețare, pentru a fi sigură că va arăta impecabil de sărbători.

Gabriela Cristea, schimbare de look înainte de Crăciun. Ce și-a făcut vedeta Antena Stars

Gabriela Cristea nu pierde nicio ocazie de a împărtășii cu fanii noutățile din viața ei. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii le-a dezvăluit acestora că a trecut pe la salonul de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Mămica a două fetițe, vedeta nu uită să aibă grijă și de ea. Ajunsă la 48 de ani, este atentă la imaginea sa, în care investește timp, dar și bani.

De data aceasta, înainte de sărbători, Gabriela Cristea s-a vopsit, fără a renunța, însă, la brunetul care a consacrat-o, apoi a optat pentru un tratament de păr, menit să-i ofere acestuia strălucire și vitalitate.

ADVERTISEMENT

„Mă pregătești de Crăciun și de Revelion? Mi-ai pus și un tratament. Și după ce m-a vopsit acum mă și aranjează, mi l-a și uscat, arată impecabil!

Altă discuție, altă treabă, așa o să mă vedeți diseară la emisie. Hai că sunt mișto, ne-am pregătit de Crăciun!”, a dezvăluit Gabriela Cristea în mediul online, citată de SpyNews. 

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a trecut și pe la medicul estetician

În urmă cu câteva luni, Gabriela Cristea a trecut și pragul cabinetului medicului estetician, pentru a-și face o intervenție la nivelul feței.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut ceva doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene.

ADVERTISEMENT

Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile”, declara vedeta Antena Stars la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT