Life
notix pixel id

Gabriela Cristea revine la TV. Vedeta a recunoscut ce emisiune va prezenta în curând

01.07.2020 | 10:21
Gabriela Cristea revine la TV. Vedeta a recunoscut ce emisiune va prezenta în curând
Situație stânjenitoare pentru Gabriela Cristea. De ce o acuză fanii
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are o carieră în televiziune de mai bine de 25 de ani, dar în clipa de față nu mai face parte din nicio echipă. Emisiunea „Like a star” prezentată de frumoasa brunetă s-a încheiat chiar înainte de începerea pandemiei, însă vedeta a dezvăluit că în curând va reveni pe micile ecrane.

Prezentatoarea de la Antena Stars a mărturisit că avea în plan un alt proiect, dar din cauza virusului acesta nu a mai continuat. Soția lui Tavi Clonda a povestit va avea o nouă emisiune începând din toamna aceasta, precizând că se va întoarce la filmări când se vor respecta toate măsurile de protecție.

„La momentul ăsta nu am emisiune. Emisiunea mea s-a încheiat înainte de pandemie. Programăm ceva la momentul respectiv, însă totul a rămas în stand-by. Probabil că din septembrie, sunt în discuții acum”, a declarat Gabriela Cristea într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

Vedeta nu a oferit prea multe detalii despre emisiunea pe care urmează să o modereze, însă a menționat că va avea un conținut de calitate. Totodată, Gabriela Cristea nu a precizat postul de televiziune la care o pot vedea telespectatorii din toamna aceasta, dar cel mai probabil este vorba de Antena Stars.

„Probabil că din septembrie o să încep un nou proiect despre care nu pot să spun foarte multe. În primul rând, ca să pot să mă întorc ar trebui să se respecte toate măsurile de protecție.

ADVERTISEMENT

Asta ar fi cel mai important. Și conținutul să fie, într-adevăr, unul de calitate”, a mai spus fosta prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, potrivit sursei citate anterior.

Întrebată despre viitorul televiziunii după pandemie, Gabriela Cristea este de părere că producătorii trebuie să umble la „naftalină” pentru oameni profesioniști și programe de calitate. În plus, prezentatoarea spune că urmează o perioadă de compromis pentru fiecare, însă aceasta nu va ține mult.

ADVERTISEMENT

„Da, e posibil să fie așa. E posibil să nu fie așa, pentru că părerea mea e că, după pandemia asta și după toate lucrurile care s-au întâmplat, oamenii chiar așteaptă formate de televiziune mari și așteaptă lucruri în care să se regăsească în televiziune.

Și atunci, televiziunile vor trebui să umble la naftalină și să scoată bani de acolo dacă vor oameni profesioniști, programe de calitate și așa mai departe. Într-adevăr, au fost reduceri de bugete în perioada asta, pentru că și publicitate a fost mai puțină.

ADVERTISEMENT

Dar, încet, încet lucrurile se vor așeza și vor reveni la normal. Poate va fi o perioadă de compromis pentru fiecare dintre noi, dar eu cred că această perioadă de compromis nu va ține mult. Eu cred că bobul se va alege de neghină, până la urmă”, a mai spus frumoasa brunetă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri