Life

Gabriela Cristea, schimbări majore la aproape 48 de ani. De ce vrea să arunce o parte din haine

Gabriela Cristea vrea să facă schimbări majore la aproape 48 de ani. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile iubirii vrea să-și arunce o parte din haine.
02.09.2022 | 16:12
Gabriela Cristea schimbari majore la aproape 48 de ani De ce vrea sa arunce o parte din haine
Gabriela Cristea, schimbări majore la aproape 48 de ani. Sursa foto: Instgaram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea vrea să facă schimbări majore înainte de a împlini 48 de ani. Prezentatoarea de la Antena Stars are de gând să arunce o parte din haine. Care este motivul pentru care a luat această decizie?

Gabriela Cristea, schimbări majore la aproape 48 de ani

Soția lui Tavi Clonda vrea să arunce din garderobă toate hainele de culorile galben, bej, maro sau crem.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea le-a explicat fanilor de ce a luat această decizie.

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a fost îndemnată de un astrolog să nu mai poarte haine în culorile mai sus menționate. Astfel, vedeta a luat decizia de a scăpa de ele.

Gabrielei Cristea îi place foarte mult galbenul și îi este greu să renunțe la această culoare.

“Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca mă duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc.

ADVERTISEMENT

Problema mea este ce mă fac, pentru că galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore.

Voi ce culoare preferată aveți?”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

În secțiunea de comentarii, fanii au îndemnat-o pe vedetă să poarte culorile care îi plac și să nu mai ia în seamnă previziunile astrologilor în legătură cu acest aspect.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, criticată dur după ce a revenit la cârma emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii

Săptămâna aceasta a început sezonul 6 Mireasa, astfel că și extensia acesteia, Capriciile iubirii, a revenit la Antena Stars.

Gabriela Cristea se află din nou în postura de prezentatoare a emisiunii, însă telespectatorii nu sunt mulțumiți de cum moderează show-ul de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Internauții sunt de părere că partenera lui Tavi Clonda ar trebui să-i lase pe concurenți să vorbească mai mult. O telespectatoare i-a spus vedetei că vrea să-i audă și pe participanții de la Mireasa, nu doar pe ea.

“Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții. Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii!

Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine.

Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem.”, a fost unul dintre mesajele primite de Gabriela Cristea după prima ediție Capriciile iubirii.

ADVERTISEMENT