Life

Gabriela Cristea, ținta unor noi critici dure. Vedeta a ținut să explice totul: ”Are grijă de noi toți”

Gabriela Cristea a ajuns să fie victima nor critici dure pe internet. O postare recentă a vedetei s-a lăsat cu replici acide, dar și cu explicații.
25.09.2023 | 12:31
Gabriela Cristea tinta unor noi critici dure Vedeta a tinut sa explice totul Are grija de noi toti
Gabriela Cristea, ținta unor noi critici dure. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost victima unor noi critici pe internet. Un clip video publicat pe contul ei de socializare a atras un comentariu nu tocmai plăcut din partea internauților.

Gabriela Cristea, ținta unor noi critici dure

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. De asemenea, cei doi sunt extrem de deschiși când vine vorba de viața personală.

ADVERTISEMENT

Postează momente importante din viața lor, iar uneori chiar și rutina lor, fie ea de zi, sau de noapte. Și nu de puține ori s-a întâmpla ca ambii parteneri să fie criticați de anumite persoane.

Cel mai recent a fost momentul în care cei doi au primit niște meniuri în mod gratuit la un restaurant. Au filmat întreg momentul, iar fanii i-au criticat aspru pentru gestul lor, dar și pentru că s-au afișat într-o astfel de manieră.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp de la acest ”incident”, iar acum, Gabriela Cristea a fost din nou criticată. Vedeta a publicat un clip video în care se așează la masă alături de întreaga familie.

Care a fost problema? Faptul că soțul ei, Tavi Clonda, nu s-a așezat în capul mesei, așa cum este normal. Iar acest lucru a dat naștere unor controverse mari, dar și unor critici dure.

ADVERTISEMENT

„O zi reușită de odihnă! Am și eu o nelămurire: nu soții stau în capul mesei? De la părinți și continuând cu propria-mi familie, este o atitudine de respect față de soț ca fiind capul familiei.”, a fost comentariul lăsat la postarea de pe Facebook a vedetei.

Cum a reacționat vedeta la comentariul primit

Gabriela Cristea s-a simțit însă nevoită să ofere o explicație. Aceasta a subliniat faptul că în general, Tavi Clonda este cel care stă în capul mesei. Din cauza vremii însă, s-au făcut mai multe schimbări.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta spune că soarele era destul de puternic, iar Tavi Clonda a rămas unde a mai găsit loc după ce masa a fost mutată. De asemenea, ea a ținut să sublinieze faptul că soțul ei are grijă de întreaga familie.

„În mod normal el stă în capul mesei, azi era soare și ne-a așezat pe noi toți la umbră ca să ne fie bine și el a stat unde a mai rămas loc, tocmai pentru că e cap de familie și are mare grijă de noi toți”, a fost răspunsul dat de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT