News

Gabriela Firea, fără emoții la alegeri! „Nu plâng după alianța cu Victor Ponta, ei vor plânge”

28.07.2020 | 16:10
Gabriela Firea fara emotii la alegeri Nu plang dupa alianta cu Victor Ponta ei vor plange
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea spune că este lipsită de emoții înaintea alegerilor! Actualul primar al Capitalei a comentat în stilul caracteristic schimbarea de atitudine a lui Victor Ponta și Robert Negoiță.

Vă reamintim că cei doi au lansat o alianță pentru alegerile locale. „Nu plâng după alianța cu Victor Ponta, în schimb, ei vor plânge”, a adăugat președintele PSD București.

ADVERTISEMENT

„În afară de dezamăgire nu am alt cuvânt să descriu sentimentul pe care îl am. Ar fi fost o dovadă de respect pentru cetățeni să avem o alianță de centru-stânga.

Gabriela Firea, prima contră cu Victor Ponta și Robert Negoiță

Cetățenii așteptau o astfel de alianță. Din păcate, ei au ales o cale greșită, alianța răului, alianța distrugerii, pentru că prin tot ce au făcut, fac și au zis și zic nu determină altceva decât un sprijin pentru candidatul PNL.

ADVERTISEMENT

Dacă asta înseamnă să fii om de stânga, de centru-stânga, atașat valorilor social-democrației să sprijini candidatul din partea PNL cred că este o mare eroare și viitorul politic la va demonstra acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

„Eu nu fug neapărat după coaliții, după înțelegeri, după alianțe cu anumiți politicieni. Îmi doresc foarte mult o alianță cu oamenii.

ADVERTISEMENT

E în firea lucrurilor să ne aliem cu oamenii. Nu plâng după alianța cu Victor Ponta, în schimb, ei vor plânge, că s-au îndepărtat de cei care i-ar fi fost la o adică alături în cazul unei eventuale candidaturi la prezidențiale pe care a anunțat-o”, a mai spus primarul general al Capitalei.

„Cred că din acest moment pactul cu cei care gândesc social-democrat în România s-a încheiat definitiv pentru domnul Ponta.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere din partea celor pe care i-a trădat. Pentru că nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toți cei care ne-au votat”, a mai spus actualul primar al Capitalei

ADVERTISEMENT