News

Gabriela Firea, realeasă la conducerea PSD București. ”La anul, Bucureștiul să arate altfel”

Gabriela Firea a fost realeasă în funcția de președinte PSD București. Senatoarea nu a ratat ocazia de a-l critica pe Nicușor Dan
09.04.2024 | 23:37
Gabriela Firea realeasa la conducerea PSD Bucuresti La anul Bucurestiul sa arate altfel
Gabriela Firea, realeasă cu unanimitate de voturi Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

În cadrul conferinţei de alegeri a social-democraţilor bucureşteni, Alexandru Hazem Kansou a fost reconfirmat în funcţia de secretar executiv al PSD Bucureşti.

Gabriela Firea, realeasă la conducerea PSD București

Gabriela Firea a fost realeasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, în cadrul conferinței de alegeri a organizației social-democrate bucureștene.

ADVERTISEMENT

“Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradițională pe care o iubesc foarte mult (cu referire la faptul că și-ar fi dorit să fie candidat la Primăria Capitalei n.r.).

M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine ca persoană să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine ca om politic şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul național sau în Parlamentul European. (…)

ADVERTISEMENT

Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Șefa PSD București a promis că va munci şi mai mult alături de colegii de organizaţie şi își dorește că dezvoltarea Capitalei să aibă ca model ceea ce se întâmplă la nivel european și mondial.

ADVERTISEMENT

“Dacă voi greşi vreodată în faţa dumneavoastră îmi voi cere repede iertare, ca să nu ţinem supărare. A greşi este omeneşte, este firesc.

M-aş bucura foarte mult, la anul, dacă ne întâlnim, (…) Bucureştiul să arate altfel, să ne putem mândri cu capitala noastră, să putem să găsim similitudini în evoluţia şi dezvoltarea Bucureştiului cu ceea ce se întâmplă la nivel european şi mondial din punct de vedere al urbanismului, al creşterii calităţii vieţii. Şi cu adevărat să simţim că ne-am făcut datoria”, a mai afirmat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Critici la adresa lui Nicușor Dan

Gabriela Firea nu a ratat ocazia de a lansa o serie de critici la adresa actualului edil al Municipiului București, Nicușor Dan. Acesta se laudă cu proiectele începute de PSD și se luptă cu dușmanii imaginari ai primăriei, spune Gabriela Firea.

”Programele dedicate seniorilor au încetat. (…) Niciodată parcurile din București nu au arătat ca în ultimii patru ani, dar niciodată. Dispreț față de seniori, față de părinți, față de copii.

Transportul public în comun aceleași 800 achiziționate în mandatul anterior. Nici măcar o roată nu s-a mai cumpărat în ultimii patru ani, un volan, orice. Absolut nimic.

Vi se pare că Bucureștiul în ultimii patru ani a fost un oraș prietenos cu tinerii? Nu. În primul rând, tinerii care au vrut să-și achiziționeze un apartament în București au întâmpinat reale dificultăți.

Vi se pare că a fost un oraș prietenos cu copiii? A promis că va construi zeci de grădinițe, after-school, copiii nu vor mai învăța în schimburi”, a mai spus Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT