News

Gabriela Firea a renunțat greu la Ministerul Muncii. Până și pe Facebook a greșit numele instituției pe care o va conduce

Gabriela Firea a scris greșit ministerul pe care îl va conduce. În loc de Ministerul Familiei, ea a scris Ministerul Muncii, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.
24.11.2021 | 21:12
Gabriela Firea a renuntat greu la Ministerul Muncii Pana si pe Facebook a gresit numele institutiei pe care o va conduce
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea s-a încurcat, într-o postare pe Facebook, cu privire la ministerul pe care urmează să îl conducă în cadrul viitorului Guvern.

Astfel, aceasta a scris că va fi ministrul muncii, tineretului și egalității de șanse, deși denumirea instituției pe care o va conduce este de „Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, gafă pe rețelele de socializare după ce a fost denumită ministrul familiei

După ce a făcut această gafă, fostul edil al Capitalei a editat postarea respectivă, astfel că acum informațiile postate de ea sunt corecte.

În cadrul aceluiași mesaj, Gabriela Firea spune că va lupta pentru toate proiectele pe care și le-a propus ministerul, printre care și creșterea alocațiilor, sprijinirea tinerilor și drepturile egale între femei și bărbați.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc pentru avizul favorabil primit în această seară, în Parlament, în calitate de ministru desemnat al Muncii, tineretului și egalității de șanse.

Voi lupta cu energie și entuziasm pentru proiectele asumate: creșterea alocațiilor, sprijinirea financiară a tinerilor și a familiilor, drepturi egale între bărbați și femei”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Gabriela Firea, gafă pe rețelele de socializare după ce a fost denumită ministrul familiei
Gabriela Firea, gafă pe rețelele de socializare după ce a fost denumită ministrul familiei. Sursa foto: Facebook

Gabriela Firea,  declarații din calitatea de ministrul al familiei

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse este unul nou creat în cadrul noii alianțe între PSD-PNL-UDMR, iar în fruntea acestuia a fost propusă Gabriela Firea.

De altfel, Gabriea Firea este singura femeie din noul Executiv.

Ea a declarat că are multe proiecte pe care vrea să le finalizeze, unele dintre ele fiind chiar aplicate pe vremea când era primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Acestea s-au oprit din lipsă de finanțare, dar planul ei este să le continue.

„Proiectele s-au închis din lipsă de finanţare, ceea ce nu e normal. Sunt întârzieri foarte mari la persoanele cu dizabilităţi, copii şi adulţi. De asemenea, pentru susţinerea femeilor însărcinate, pentru primul copil, pentru FIV 1, FIV 2, o şansă pentru cuplurile infertile.

În urma acestui program s-au născut aproape 500 de copii în Bucureşti şi cred că este un lucru foarte bun.

În momentul în care am realizat programul de guvernare cu acestei idei, am discutat în coaliţia de guvernământ, m-am asigurat că toate aceste proiecte finanţare vor fi realizate”, a declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT