Life

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cei care o critică că e prea slabă: ”Nu înțeleg care e ideea”

Gabriela Prisăcariu, mesaj pentru internauții care spun că e slabă. Cum a reacționat soția lui Dani Oțil și ce greutate are.
06.12.2022 | 10:40
Gabriela Prisacariu replica pentru cei care o critica ca e prea slaba Nu inteleg care e ideea
Gabriela Prisăcariu, mesaj pentru internauții care spun că e slabă. Cum a reacționat soția lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit numeroase comentarii de la fani. Vedeta are o replică dură pentru cei care o critică că e prea slabă, subliniind că nu înțelege de unde vin aceste răutăți.

Gabriela Prisăcariu, mesaj pentru internauții care spun că e slabă. Cum a reacționat soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă în toamna anului trecut și a reușit să slăbească într-un timp record. Soția lui Dani Oțil are o siluetă de invidiat la cei 30 de ani ai săi, însă tot sunt oameni care o critică pentru cum arată.

ADVERTISEMENT

Sătulă de mesajele pe care le primește de la oameni pe social media, vedeta a postat o imagine dinainte să rămână însărcinată. Frumoasa blondină are aceeași greutate pe care o avea înainte să devină mamă.

Am făcut poza asta fix înainte să aflu că sunt însărcinată. Aveam 60 de kilograme, acum tot 60 de kilograme. Nu înțeleg care e ideea cu comentariile de genul «Ești prea slabă».

ADVERTISEMENT

Nu trebuia să slăbesc după sarcină? Trebuia să rămân cu cele 20 kilograme și să dau comentarii răutăcioase femeilor care au slăbit după o sarcină sau mai multe”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe contul de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, prin ochii internauților

„Oribil de slabă”, „Pune și mănâncă, ești prea slabă… Pari subnutrită, nu-și stă bine, ești înaltă și slabă”, „Aproape de anorexie” sau „Ai slăbit mult, ai grijă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu are mare grijă la felul în care arată. Soția prezentatorului de la Antena 1, Dani Oțil, merge frecvent la sala de antrenament și are un regim alimentar de la care nu se abate.

Ce-i drept, frumoasa blondină profită și nu mai ține cont de siluetă atunci când merge în vacanță, fie că este vorba în România, fie în afara granițelor țării.

ADVERTISEMENT

Ultimul sejur a avut loc chiar de ziua sa de naștere, unde a fost însoțită doar de partenerul de viață. Fiul celor doi, Luca Tiago, a rămas în grija bunicilor și a bonei.

ADVERTISEMENT