Life

Gabriela Prisăcariu, situație neașteptată în magazin: ”Dani mi-a zis să am grijă că acolo sunt toți banii noștri”

Gabriela Prisăcariu, moment penibil când a vrut să-și cumpere ceva. Ce i-a spus, de fapt, Dani Oțil despre partea financiară.
06.01.2024 | 14:40
Gabriela Prisacariu situatie neasteptata in magazin Dani mia zis sa am grija ca acolo sunt toti banii nostri
Gabriela Prisăcariu, moment penibil când a vrut să-și cumpere ceva. Ce i-a spus, de fapt, Dani Oțil despre partea financiară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a avut parte de o situație neașteptată în magazin în urmă cu ceva vreme. Dani Oțil i-a zis să aibă grijă că acolo sunt toți banii familiei, frumoasa blondină fiind o împătimită a modei și a cumpărăturilor.

Gabriela Prisăcariu, moment penibil când a vrut să-și cumpere ceva. Ce i-a spus, de fapt, Dani Oțil despre partea financiară

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că a trecut printr-un moment penibil când a vrut să-și cumpere ceva. Ce i-a spus, de fapt, Dani Oțil despre partea financiară. Cei doi au avut încă de la începutul legăturii amoroase banii la comun.

ADVERTISEMENT

În primul an de relație fotomodelul a primit un card de la renumitul prezentator de la Neatza. Vedeta de la Antena 1 i-a mărturisit că acolo sunt toate veniturile sale, blondina speriindu-se când a văzut „sold insuficient” într-un magazin.

„Am un card pe care mi l-a dat Dani și mi-a spus să am grijă de el pentru că acolo sunt banii noștri care nu se termină niciodată. Cumva, într-un magazin mi-a apărut sold insuficient.

ADVERTISEMENT

Nu știam, am intrat în panică. Dani mi-a zis să am grijă că acolo sunt toți banii noștri și nu se termină banii niciodată. Bine, până să mă cunoască pe mine. Eram într-un magazin în care nu îmi cumpărasem ceva scump.

Era vorba de o sumă infimă. Mi-a apărut sold insuficient și atunci mi-am dat seama că am o problemă reală”, a dezvăluit soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu într-un interviu pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, detalii despre latura financiară

Gabriela Prisăcariu a oferit mai multe detalii despre latura financiară, subliniind că în prezent nu are un singur card, ci mai multe. Soția lui Dani Oțil cheltuie din mai multe conturi atunci când vrea să își cumpere cosmetice, haine sau încălțăminte.

În felul acesta consideră că omul de afaceri nu își dă seama, de fapt, cât a cheltuit. Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 realizează în cele din urmă câți bani au fost dați din casă, mai ales că primește acasă numeroase colete.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama că, de fapt, știe și îmi zice tot timpul! Toate pachetele sunt numai pentru copil, l-am înnebunit cu toți curierii! Îi zic că primesc multe lucruri, dar știe adevărul!”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT