News

Tragedie în timpul unei excursii în Italia: O românca a murit, iar fiica ei se află în stare gravă

Tragedie în Lazio, unde o româncă și-a pierdut viața în timpul unei excursii la lacul Martignano, iar fiica ei a fost transportată în stare gravă la spital.
04.07.2023 | 16:39
Tragedie in timpul unei excursii in Italia O romanca a murit iar fiica ei se afla in stare grava
Tragedie în una dintre cele mai frumoase zone din Italia. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Tragedie de nedescris la Anguillara Sabazia, regiunea Lazio, unde o româncă în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un tragic incident petrecut luni, 3 iulie. Fiica sa, o adolescentă de 16 ani, se zbate între viață și moarte, fiind transportată în stare gravă la Spitalul Universitar Agostino Gemelli din Roma.

Tragedie în Italia

Potrivit surselor de la Roma Today, tragedia s-a petrecut în jurul orei 16, când femeia, împreună cu fiica sa și nepoata de numai trei anișori, se aflau într-o excursie la lacul Martignano. Din motive încă necunoscute, mama și fiica s-au simțit brusc rău în timpul băii și au dat semne că au nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Martorii prezenți în zonă au observat situația disperată în care se aflau cele două femei și au intervenit imediat pentru a le salva. Serviciul de urgență a fost alertat la numărul 118 și a trimis echipaje medicale și un elicopter la fața locului. Cu toate eforturile depuse, femeia de 43 de ani nu a mai putut fi salvată, iar inima i s-a oprit înainte ca medicii să poată interveni. Fiica sa a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universitar Agostino Gemelli din Roma, unde medicii încearcă să lupte pentru viața ei.

Carabinierii și un medic legist s-au deplasat, de asemenea, la locul tragediei, pentru a investiga circumstanțele care au dus la această tragedie șocantă. Cu toate acestea, în ciuda investigațiilor inițiale, cauza exactă a morții nu a putut fi stabilită, ceea ce a dus la decizia unui medic legist de a efectua o autopsie asupra trupului neînsuflețit al româncei.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor speculații preliminare, se crede că mama și fiica ar fi putut consuma ceva la prânz înainte de a intra în apă, dar acest lucru trebuie confirmat de ancheta în curs. În timp ce familia îndoliată se confruntă cu pierderea tragică a mamei lor, nepoata de doar trei anișori a fost încredințată în grija partenerului victimei, care a fost prezent și martor al tragediei ce a lovit această familie.

Un șofer român a murit în Italia

Tragedie absurdă în Mansuè, provincia Treviso, unde un cetățean român în vârstă de 38 de ani a pierit pe stradă din cauza unui infarct. Laurențiu Lupchean, șofer de camion angajat la o firmă de transport din Pasiano, a fost găsit fără suflare în apropierea unei pizzerii, în brațele unui prieten. Potrivit declaratiilor unuiul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Silviu Chirilă, Laurențiu nu suferea de nicio afecțiune cunoscută, conform Tribuna di Treviso.

ADVERTISEMENT

Laurențiu, care nu mai avea părinți și care a emigrat în Italia cu trei ani în urmă, și-a găsit un nou început în Mansuè. Aici s-a integrat perfect și și-a făcut rapid prieteni cu care împărtășea diverse pasiuni, în special plăcerea de a petrece timp împreună. “Noi eram familia lui”, a mărturisit Silviu Chirilă. “A murit practic în brațele mele”.

Românul a suferit un stop cardiac

Prietenul său a povestit că Laurențiu se plângea de indispoziție începând de vineri seara, dar credea că era doar o răceală cauzată de aerul condiționat din camion. Cei doi au petrecut seara de vineri împreună într-un local din Oderzo. Duminică, situația s-a înrăutățit. Pe Via Livenza, în zona blocurilor “Eugenia”, în spatele pizzeriei Punto Pizza, Laurențiu i-a comunicat lui Silviu că se simte din ce în ce mai rău. Acesta din urmă s-a oferit să îl conducă la spitalul din Oderzo.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Laurențiu a leșinat înainte de a putea fi transportat. Silviu a apelat imediat numărul de urgență 118, iar în timp ce ajutorul se apropia, românul și-a revenit puțin. Cu toate acestea, eforturile medicilor de a-l resuscita au fost în zadar și Laurențiu a decedat pe loc. Trupul neînsuflețit a fost preluat de compania de pompe funebre Frè și transportat la spitalul din Oderzo, iar raportul medical a indicat cauza morții ca fiind naturală.

 

ADVERTISEMENT
Tags: