Life

Gabriella Nastas, detalii despre relația cu Kamara. Ce nu i-ar putea ierta cântărețului

Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste.
26.01.2024 | 09:30
Gabriella Nastas detalii despre relatia cu Kamara Ce nu iar putea ierta cantaretului
Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas, detalii despre relația cu Kamara. Ce nu i-ar putea ierta cântărețului cu care formează un cuplu de ceva vreme. Fosta concurentă de la X Factor a discutat sincer și deschis despre viața sa amoroasă.

Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste

Gabriella Nastas a făcut mai multe dezvăluiri despre legătura cu Kamara cu care se iubește din perioada în care vedeta era concurent la Survivor România. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 28 de ani, originară din Republica Moldova, a spus care sunt lucrurile pe care nu le suportă într-o relație de iubire. Fosta concurentă de la X Factor 2017 recunoaște că nu îi este frică să fie înșelată de partenerul de viață.

În cazul în care va ajunge în această situație nu este dispusă să mai acorde o a doua șansă, mai ales că a trecut deja prin astfel de momente. Pe de altă parte, cântăreața susține că dacă ar fi mințită ar putea trece cu vederea.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi e frică să fiu înșelată, nu îmi e frică să fiu abandonată, pentru că am înțeles că un bărbat nu ai cum să îl ții lângă tine cu forța”, a spus Gabriella Nastas în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabriella Nastas, despre înșelat și minciună

„Bărbatul, dacă te iubește, dacă este atras de tine din toate punctele de vedere, stă acolo fără. Da, normal (n.r. a fost înșelată). Adică nu știu dacă e vreo femeie care nu a trecut prin asta.

ADVERTISEMENT

În schimb, asta cu mințitul nu neapărat că este o frică sau o teamă, dar nu îmi place să simt că cineva mă minte. Dacă m-ai mințit o dată, de două ori… E ciudat, la mine a doua șansă nu prea, depinde și de cine este cerută, dar clar că există niște limite. 

O a doua șansă poți să o oferi în momentul în care cineva te-a mințit și atunci poate ai puterea să ierți, în condițiile în care îți demonstrează că nu o va mai face, dar dacă e vorba de înșelat acolo clar nu se discută”, a mai spus Gabriella Nastas, în același show.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața și Kamara au recunoscut că formează un cuplu de ceva vreme, după ce o perioadă lungă au fost doar prieteni extrem de apropiați. Gabriella Nastas are o relație bună și cu băiatul vedetei, Leon.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor...
FOTO ”Bijuteria” de 7.000.000 de euro din România, aproape de inaugurare: ”Lucrările vor fi gata”
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei