Life

Gabriella Nastas, detalii despre relația cu Kamara. Ce nu i-ar putea ierta cântărețului

Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste.
26.01.2024 | 09:30
Gabriella Nastas detalii despre relatia cu Kamara Ce nu iar putea ierta cantaretului
Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas, detalii despre relația cu Kamara. Ce nu i-ar putea ierta cântărețului cu care formează un cuplu de ceva vreme. Fosta concurentă de la X Factor a discutat sincer și deschis despre viața sa amoroasă.

Gabriella Nastas, dezvăluiri despre legătura cu Kamara. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste

Gabriella Nastas a făcut mai multe dezvăluiri despre legătura cu Kamara cu care se iubește din perioada în care vedeta era concurent la Survivor România. Care sunt lucrurile peste care nu poate trece artista în dragoste.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 28 de ani, originară din Republica Moldova, a spus care sunt lucrurile pe care nu le suportă într-o relație de iubire. Fosta concurentă de la X Factor 2017 recunoaște că nu îi este frică să fie înșelată de partenerul de viață.

În cazul în care va ajunge în această situație nu este dispusă să mai acorde o a doua șansă, mai ales că a trecut deja prin astfel de momente. Pe de altă parte, cântăreața susține că dacă ar fi mințită ar putea trece cu vederea.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi e frică să fiu înșelată, nu îmi e frică să fiu abandonată, pentru că am înțeles că un bărbat nu ai cum să îl ții lângă tine cu forța”, a spus Gabriella Nastas în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabriella Nastas, despre înșelat și minciună

„Bărbatul, dacă te iubește, dacă este atras de tine din toate punctele de vedere, stă acolo fără. Da, normal (n.r. a fost înșelată). Adică nu știu dacă e vreo femeie care nu a trecut prin asta.

ADVERTISEMENT

În schimb, asta cu mințitul nu neapărat că este o frică sau o teamă, dar nu îmi place să simt că cineva mă minte. Dacă m-ai mințit o dată, de două ori… E ciudat, la mine a doua șansă nu prea, depinde și de cine este cerută, dar clar că există niște limite. 

O a doua șansă poți să o oferi în momentul în care cineva te-a mințit și atunci poate ai puterea să ierți, în condițiile în care îți demonstrează că nu o va mai face, dar dacă e vorba de înșelat acolo clar nu se discută”, a mai spus Gabriella Nastas, în același show.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața și Kamara au recunoscut că formează un cuplu de ceva vreme, după ce o perioadă lungă au fost doar prieteni extrem de apropiați. Gabriella Nastas are o relație bună și cu băiatul vedetei, Leon.

ADVERTISEMENT