Life

Gabriela Prisăcariu a descoperit cum să își liniștească fiul: “Al meu doarme lemn după vinuț”

Gabriela Prisăcariu a mers cu fiul său, micuțul Luca Taigo, la biserică. Soția lui Dani Oțil și-a împărtășit fiul înainte de sărbătorile de iarnă și astfel a reușit să îl liniștească.
22.11.2021 | 12:27
Gabriela Prisacariu a descoperit cum sa isi linisteasca fiul Al meu doarme lemn dupa vinut
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și-a împărtășit fiul și a simțit nevoia să le povestească urmăritorilor săi despre experiența pe care a avut-o. Soția lui Dani Oțil a dorit să își liniștească fiul agitat, așa că a mers la biserică împreună cu acesta. Micuțul Luca a fost împărtășit și s-a liniștit imediat, mărturisește Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu și-a împărtășit fiul

Pentru că a vrut să le ajute pe tinerele mămici care se confruntă cu bebelușii agitați, soția lui Dani Oțil a ținut să le ofere acestora un mic sfat, pe contul său de Instagram. Vedeta spune că a mers cu Luca la biserică, pentru -l împărtăși, iar de atunci doarme foarte bine.

ADVERTISEMENT

Nu prea dau sfaturi, dar am un sfat pentru mămicile care au bebeluși și sunt agitați. Să meargă la împărtășit cu ei. Al meu doarme lemn după vinuțul ăla. I-a plăcut.”, a declarat într-un InstaStory soția lui Dani Oțil.

Gabriela a părut destul de încântată de metoda prin care fiul ei a ajuns să se liniștească atât de repede și a ales să o dezvăluie și altor mămici.

ADVERTISEMENT

Gabriela și Dani sunt fascinați de fiul lor

Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” face tot posibilul pentru a sta alături de fiul său cât mai mult. Acesta schimbă scutece, îl adoarme pe micuțul Luca și își ajută de fiecare dată soția când este cazul, dovadă fiind pozele și filmulețele pe care ambii părinți le postează periodic pe conturile de socializare.

Zilele trecute, Dani a fost surprins de Gabriela în timp ce îi schimba scutecele fiului său. Prezentatorul s-a echipat cu o mască de scafandru, pentru a nu simți eventualele mirosuri neplăcute și a început operațiunea „schimbatul scutecelor”. Gabriela este cea care l-a filmat pe bărbat, fiind foarte amuzată de modul în care acesta a ales să se echipeze.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Gabriela se simte o femeie împlinită de când cel mic a apărut în viața sa. Soția prezentatorului de la Antena 1 a simțit nevoia de a se exterioriza pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva vreme, și a vorbit despre cel mai frumos moment din viața sa: cel în care și-a ținut fiul pentru prima dată în brațe.

Cel mai fericit moment din viața mea a fost atunci când mi-a fost pus bebelușul la sân și am putut să-l îmbrățișez, să-l miros, să-l pup!”, a mărturisit soția lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Astăzi este zi de sărbătoare în familia lui Dani Oțil. Gabriela împlinelte 29 de ani, iar prezentatorul TV a postat un InstaStory în care apare alături de soția sa în ziua nunții.

De asemenea, Gabriela a dorit să le reamintească urmăritorilor săi de aniversarea sa, așa că a “urcat” pe conturile sale de socializare o fotografie în care apare alături de fiul său și mărturisește că, anul acesta, ziua sa de naștere arată cu totul și cu totul diferit.

Urmăritorii de pe Instagram ai vedetei au reacționat imediat la fotografia publicată de soția lui Dani Oțil și i-au transmis o mulțime de mesaje de felicitare.

ADVERTISEMENT