News

Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24 care a devenit virală: “Nu sunteți prefectul?” / Video

Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24. Realizatorul TV a crezut că discută cu prefectul Capitalei, însă era doar un ”cetățean oarecare”.
12.01.2024 | 07:10
Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24 care a devenit virala Nu sunteti prefectul  Video
Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24 care a devenit virală. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24 devenită virală pe rețelele de socializare. Joi seara, realizatorul TV a purtat, preț de câteva minute, un dialog cu un ”cetățean oarecare” crezând în tot acest timp că le celălalt capăt al firului se află prefectul Capitalei.

Gafa din emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24 devenită virală

Protestul fermierilor a adus momente extrem de tensionate, joi seara, la Chiajna. Zeci de transportatori au încercat, ore bune, să intre în Capitală cu utilaje agricole și camioane, cu intenția de a ajunge la Guvern pentru a protesta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă tensiune, seara trecută a adus în prim-plan și un moment extrem de amuzant. Totul s-a întâmplat în Prime Time (Maximă Audiență) la postul de televiziune Digi24.

În emisiunea ”Jurnalul de Seară“ de la postul de știri, Cosmin Prelipceanu a avut parte de o surpriză de proporții. Jurnalistul a încercat să ia legătura cu prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, pentru a discuta despre această criză a transportatorilor și fermierilor.

ADVERTISEMENT

Fără să vrea, colegii din regie i-au făcut legătura realizatorului TV cu o persoană, alta decât prefectul Capitalei. Cu toate acestea, mai bine de două minute, Prelipceanu a dialogat cu acest ”cetățean oarecare” crezând că, de fapt, vorbește cu prefectul Bucureștiului.

Discuția Prelipceanu – ”Cetățeanul Oarecare” (prefectul, în viziunea jurnalistului) a fost una devenită virală. Iată dialogul:

ADVERTISEMENT

Cosmin Prelipceanu (crezând că se adresează prefectului):  ”Alo, ne auzim? Bună seara, sunteți în direct, v-am văzut mai devreme la Chiajna. Ați stat de vorbă cu protestatarii. Acum acolo este George Simion. Ce se întâmplă?”

Cetățeanul Oarecare: ”Nu sunt acolo

Cosmin Prelipceanu: ”Nu sunteți acolo, dar sunt sigur că ați aflat, că a ajuns acolo un lider politic. Este vorba despre liderul AUR, care le-a luat apărarea protestatarilor. Spune că sunt forțele de ordine în număr foarte mare. Se întreabă dacă le-au fost suspendate drepturile acestor oameni care vor să protesteze în Piața Victoriei. Care este punctul dumneavoastră de vedere?

ADVERTISEMENT

Cetățeanul Oarecare: Îi susțin!

Momentul în care Cosmin Prelipceanu a intrat în ceață

În momentul în care a primit replica ”îi susțin” din partea ”prefectului”, jurnalistul Digi24 s-a blocat. Nu îi venea să creadă faptul că prefectul, care tocmai se opunea intrării în Capitală a fermierilor, sare instant în tabăra lor.

Cosmin Prelipceanu: ”Îi susțineți? Pe cine?”

Cetățeanul Oarecare: ”Pe protestatari”

Cosmin Prelipceanu: ”Am înțeles bine, să intre în Capitală?

Cetățeanul Oarecare: ”Nu nu. Dar trebuie făcut ceva și pentru ei”

Cosmin Prelipceanu: ”Asta înseamnă că vor fi lăsați să vină în Piața Victoriei?”

Cetățeanul Oarecare: ”Legal, legal da. Sunt alături de ei, dar legal”

Cosmin Prelipceanu: Legal, adică… explicați-ne ce ar trebui să se întâmple.

Cetățeanul Oarecare: ”Să se facă ceva legal. Adică să li se dea voie, dar legal să vină să protesteze, să li se dea voie”

Cosmin Prelipceanu: ”Cine să li se dea voie? Cine să le dea?”

Cetățeanul Oarecare: ”Prefectul”.

Din acest moment, Prelipceanu a realizat că, timp de câteva minute, a purtat o discuție cu altă persoană și nu cu prefectul Hopincă.

Cosmin Prelipceanu: ”Adică dvs. Nu sunteți prefectul? Nu vorbim cu Rareş Hopincă?”

Cetățeanul Oarecare: ”Nu, nu, nu, nu”

Cosmin Prelipceanu: ”Înseamnă că este o greșeală. Deci nu sunteți Rareș Hopincă? Domnule prefect, sunteți cu noi?”

Cetățeanul Oarecare: ”Nu, nu sunt. Nu sunt prefect”

Cosmin Prelipceanu: ”Aaa greșeală. Dar cine sunteți?”

După un scurt moment de uluire, șocat și el de cele petrecute, interlocutorul de la Digi24 i-a spus jurnalistului că el este un ”cetățean ca oricare”. Întrebat de ce a răspuns tuturor întrebărilor, acesta a explicat ”am crezut că este un sondaj”.

Într-un final, la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu a intrat și adevăratul prefect. Rareș Hopincă a ținut să dezmintă toate cele spuse anterior de … Cetățeanul Oarecare.

ADVERTISEMENT