Life

Gafa făcută de un șofer român care l-ar putea costa scump în vacanță: „A mai pățit cineva?”

Gafa făcută de un șofer român. A plecat în vacanță fără un act foarte important, iar acum riscă să ia amenzi foarte mari.
19.07.2023 | 15:31
Gafa facuta de un sofer roman care lar putea costa scump in vacanta A mai patit cineva
Gafa făcută de un șofer român care l-ar putea costa scump. Foto: Facebook / Forum Grecia
ADVERTISEMENT

Gafa făcută de un șofer român înainte să plece în vacanță. Nu a verificat cu atenție toate documentele și acum riscă să îi fie stricată toată vacanța.

Gafa făcută de un șofer român care l-ar putea costa scump

Românul a plecat în vacanță în Grecia, dar apoi după ce a trecut vama la bulgari a observat că are ITP-ul expirat. Acesta și-a arătat panica pe Forum Thassos, unde a și întrebat dacă mai este cineva care să fi pățit așa.

ADVERTISEMENT

Românul respectiv se întreba dacă poate să mai treacă vama și în Grecia, sau dacă va fi întors din drum și totul va fi în zadar.

“Nu mă certați….vă roooog….! Am plecat de acasă cu ITP EXPIRAT. Am trecut în Bulgaria. Oare pot trece și la greci? A mai pățit cineva?”, a întrebat șoferul pe Forum Thassos.

ADVERTISEMENT

Ce i-au răspuns românii șoferului aflat la ananghie

Printre răspunsurile primite de acest turist român se află și cel al unui șofer care a pățit același lucru. Sfatul a fost unul simplu, să se prefacă de parcă totul ar fi în regulă și să pună multe întrebări despre drum.

“Eu am dat toate documentele, inclusiv talonul, cu toată încrederea și cu zâmbetul pe buze. Și am pus întrebări despre taxe de drum și tot felul de chestii. Nu au observat, mulțumesc lui Dumnezeu! Sper să fie și la voi la fel!”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Ceilalți șoferi i-au spus românului că la întoarcere va avea probleme, la vama cu România pentru că acolo sunt verificări pentru asigurare.

Ba chiar cineva s-a oferit să îi ajute pe români să facă asigurarea în Giurgiu, dar pentru acest lucru trebuiau să se întoarcă din drum.

ADVERTISEMENT

“La întoarcere e problemă la români! Dacă nu sunteți departe de România, va ajut eu să îl faceți la Giurgiu!”, a mai scris cineva.

“La întoarcere în România riști să-ți ia talonul polițistul de frontieră. Orice polițist din țară sau străinătate are astfel de atribuții legale, inclusiv cei de frontieră.”, a mai spus un român.

ADVERTISEMENT
Tags: