Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gafa fatală la Adana – CFR Cluj 2-1: „Mandorlini a greșit tactica și schimbările”

Andrea Mandorlini este pus la zid după ce CFR Cluj a pierdut calificarea cu Adana Demirspor în turul 3 preliminar al Conference League.
04.08.2023 | 11:51
Gafa fatala la Adana  CFR Cluj 21 Mandorlini a gresit tactica si schimbarile
Gafa fatală la Adana - CFR Cluj 2-1: „Mandorlini a greșit tactica și schimbările”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul președinte LPF a comentat prestațiile echipelor românești angrenate în cupele europene și a identificat motivul pentru care CFR Cluj a ratat calificarea în turul 3 preliminar UEFA Europa Conference League.

De ce a pierdut CFR Cluj cu Adana Demirspor. Gafa fatală a lui Mandorlini: „A început haosul”

Dumitru Dragomir l-a pus la zid pe Andrea Mandorlini. „Nea Mitică” e de părere că antrenorul italian a greșit schimbările după momentul eliminării lui Gravillon (min. 63). Cu un sfert de oră înainte de final, Mandorlini i-a scos din teren pe Bîrligea, Krasniqi, Avounou și Yeboah, iar în locul lor au intrat Betancor, Konoplyanka, Manea și Tachtsidis.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu era eliminarea aceea, și CFR Cluj se putea califica. Atunci când au văzut că au și un jucător în plus, au lăsat-o mai moale. Au ieșit prea mult în atac, spațiile s-au mărit între compartimente și a început haosul.

(n.r. – a greșit Mandorlini schimbările?) Sigur a greșit schimbările și ideea tactică din ultimele 15 minute”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dragomir e convins că mutarea decisivă, care i-a fost fatală lui CFR Cluj, a fost reprezentată de înlocuirea lui Daniel Bîrligea, omul care a obținut penalty-ul din care au egalat ardelenii.

„De acolo a început degringolada, de la schimbarea lui Bîrligea. A comis-o, ce să mai. Eu mă mir, că în tribune a fost și Dîncu și putea să le atragă atenția (n.r. – râde)”, a adăugat fostul președinte LPF.

ADVERTISEMENT

„Dîncu e managerul general”

Dumitru Dragomir n-a ezitat să îl înțepe și pe Vasile Dîncu, care a fost prezent în tribunele The New Adana Stadium la partida Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1.

(n.r. – Dîncu face schimbările?) Eu de unde să știu? Dacă l-am văzut în tribună înseamnă că e ca Gigi. Poate face tactica. (n.r. – e antrenorul din umbră?) Nu, e managerul general. El face și tactica Federației și tactica lui CFR Cluj”, a conchis Dragomir.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai de top emisiune sportivă din România, se vede LIVE și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Cei care ratează emisiunea FANATIK SUPERLIGA în direct, o pot vedea în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gafa fatală la Adana - CFR Cluj 2-1: „Mandorlini a greșit tactica și schimbările”

ADVERTISEMENT