Sport

Gafă incredibilă de arbitraj la FC U Craiova 1948 – UTA. Costreie i-a dat galben jucătorului faultat, după o intrare de roșu a lui Bauza! S-a și marcat după acea fază! Video

Gafele arbitrilor din Casa Pariurilor Liga 1 continuă pe bandă rulantă. Sorin Costreie, cel care a fost delegat să conducă FC U Craiova 1948 - UTA Arad, a comis o greșeală impardonabilă.
01.05.2022 | 20:35
Gafa incredibila de arbitraj la FC U Craiova 1948  UTA Costreie ia dat galben jucatorului faultat dupa o intrare de rosu a lui Bauza Sa si marcat dupa acea faza Video
Sorin Costreie, arbitrul meciului FC U Craiova 1948 - UTA Arad. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Casa Pariurilor Liga 1 continuă să fie marcată de greșeli grave de arbitraj. Cea mai recentă s-a petrecut în meciul din etapa a 7-a a play-off-ului, când FC U Craiova 1948 a primit vizita celor de la UTA Arad.

Eroare imensă de arbitraj în FC U Craiova 1948 – UTA Arad

Oltenii au deschis scorul în minutul 50 al meciului de pe „Ion Oblemenco”, după o gafă inexplicabilă de arbitraj. Dominik Kovacic a deblocat tabela de marcaj dintr-o lovitură liberă directă care nici n-ar fi trebuit să existe.

ADVERTISEMENT

Într-un duel dintre Juan Bauza (25 de ani) și Dragoș Balauru (32 de ani), argentinianul îi putea provoca o accidentare gravă goalkeeperului arădean.

Playmakerul lui FC U Craiova 1948 l-a călcat cu talpa pe gleznă pe portar, dar „centralul” Adrian Sorin Costreie a dictat fault pentru gazde. – vezi VIDEO cu eroarea lui Costreie

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ce că decizia tehnică a fost total greșită, iar Bauza ar fi trebuit eliminat, arbitrul din Buftea i-a acordat lui Balauru cartonașul galben.

Portarul celor de la UTA a avut nevoie de îngrijiri medicale și abia a putut reveni în poartă, în condițiile în care Ionuț Badea îl pierduse în minutul 4 pe titularul Florin Iacob, accidentat.

ADVERTISEMENT

Din lovitura liberă rezultată, FC U Craiova 1948 a deschis scorul prin Kovacic, spre nemulțumirea lui Badea și a staff-ului arădean, care a protestat și a încercat să îi ceară socoteală arbitrului de rezervă Bogdan Dumitrache.

Cine e Adrian Sorin Costreie

Adrian Sorin Costreie este unul dintre arbitrii de perspectivă în opinia Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Centralul” din Buftea arbitrează de doar un an în Casa Pariurilor Liga 1, meciul său de debut având loc pe 24 ianuarie 2021, într-un Gaz Metan Mediaș – Poli Iași 2-1.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului de pe „Ion Oblemenco”, Costreie fusese delegat sezonul acesta la doar opt meciuri de Liga 1, perioadă în care a acordat 34 de cartonașe galbene și un cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT