Fotbal intern

Gafa sezonului din Liga 1! Portarul lui Poli Iași, cumpărat de FCSB, a scăpat printre mâini mingea. Ce i-a transmis Mircea Rednic.Video

18.06.2020 | 22:02
Gafa sezonului din Liga 1 Portarul lui Poli Iasi cumparat de FCSB a scapat printre maini mingea Ce ia transmis Mircea RednicVideo
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu, portarul lui Poli Iași, a gafat ca „în curtea școlii” în disputa cu Academica Clinceni, după ce a scăpat printre mâini mingea trimisă de Florin Achim, în minutul 77.

Ștefan Târnovanu a fost cumpărat de FCSB pentru 200.000 de euro, ca un posibil rival pentru Andrei Vlad, în poarta vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Greșeala sa este cu atât mai importantă, cu cât echipa lui Mircea Rednic se luptă să nu retrogradeze.

UPDATE, 18 iunie, ora 22:00 / Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre gafa făcută de Ștefan Târnovanu, pe care nu-l trage la răspundere pentru înfrângerea cu Academica Clinceni, 0-1:

ADVERTISEMENT

„E greu să comentez un astfel de meci, când am controlat jocul, ne-am creat ocazii, am început bine repriza a doua, ne-am dominat adversarul. Eu nici n-am văzut golul, nu știu ce a fost acolo, o pasă, un șut, eu strigam către ceilalți să se organizeze pe teren.

Ei au avut un portar foarte bun, a înțeles și a profitat de șansa pe care a avut-o.

Eu nu i-am zis nimic, are calități, dar cea mai mare calitate a unui jucător tânăr e modestia. Dacă pentru el cea mai amre mândrie e că a semnat cu FCSB o să aibă mult de pierdut. Asta e, și eu mi-am dat autogol la debut”.

ADVERTISEMENT

Cosmin Frăsinescu, fundașul lui Poli Iași, a vorbit despre greșeală lui Ștefan Târnovanu: „Suntem alături de Târnovanu, nu asta e valoarea lui. El va pleca la o echipă mare și trebuie să fie mult mai concentrat în orice fază de joc”.


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Portarul lui Poli Iași, gafa sezonului în Liga 1

Ștefan Târnovanu, portarul lui Poli Iași, a scăpat printre mâini o minge centrată slab de Florin Achim în minutul 77, căruia nu i-a venit să creadă că a marcat.

ADVERTISEMENT

Târnovanu nu este la prima gafă din actualul sezon, însă această greșeală poate fi decisivă în lupta pentru evitarea retrogradării.

VEZI VIDEO CU GAFA AICI

Aștepta cu nerăbdare reluarea campionatului

Într-un interviu dat în exclusivitate pentru FANATIK, Ștefan Târnovanu a povestit cum a semnat cu FCSB, dar și cât de nerăbdător era să reînceapă antrenamentele, după pandemia de coronavirus.

„Ce să fac? Stau în casă, normal. Mă joc pe calculator, mă mai uit la un film și fac antrenamentul acasă în fiecare zi. Încercăm pe cât posibil să menținem un tonus fizic în această perioadă foarte dificilă.

Acum apreciem cu adevărat ce bine era când nu aveam nicio interdicție. În fiecare dimineață mai tai câte o zi din calendar până ne întoarcem pe teren, la antrenamente. Nu mai e așa mult…”, a recunoscut Târnovanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT