Life

Zanni, prins cu mâța-n sac la Survivor România 2024. Cine și de ce l-a luat în vizor: „Nu a respectat ce a spus”

Strategiile au repercusiuni la Survivor România 2024! Ce s-a întâmplat în cele două tabere după plecarea Alexandrei Ciomag?
02.04.2024 | 13:00
Zanni prins cu matan sac la Survivor Romania 2024 Cine si de ce la luat in vizor Nu a respectat ce a spus
Ce s-a întâmplat la Survivor România 2024 după eliminarea Alexandrei Ciomag. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimul consiliu de la Survivor România 2024 a avut urmări neașteptate asupra celor două tabere. Încrederea s-a subțiat în echipa roșie. Zanni a fost pus la zid și de Războinici, iar prieteniile de afară încep să se șubrezească.

Survivor România 2024 distruge prieteniile

Ultimul consiliu de la Survivor România a fost unul plin de surprize. Ana Pal a fost salvată de Războinici, așa că la duel au ajuns Ana Porgras și Alexandra Ciomag, cea din urmă fiind și eliminată din competiție. 

ADVERTISEMENT

Dar au ieșit la iveală și anumite slăbiciuni. Andrei Ciobanu, care s-a temut că ar putea fi el cel dat afară, s-a aliat, cumva, cu Ana Pal și a votat împotriva fostei gimnaste, remarcând, totodată, faptul că Zanni nu s-a ținut de cuvânt.

„Zanni nu a respectat ceea ce a spus și a votat Alexandra Ciomag. Cumva, el a gândit-o pentru Ana Porgras, am înțeles lucrul ăsta. Nu a fost chiar pe față. Înțeleg că Zanni este un om inteligent, un strateg foarte bun și o să fiu foarte atent. 

ADVERTISEMENT

A fost genial Zanni. Nici eu nu mă gândeam la treaba asta. A speculat momentul și a atacat imediat. Dacă mai exista încă un minut două de convingere, sunt sigur că ar fi putut să schimbe ceva. Deși, dacă eram în locul lui Ana Pal, nici eu n-aș fi dat. E șansa ta, joac-o până la capăt. Ceea ce au pregătit și au vrut să facă Războinicii, n-au reușit”, a susținut Andrei Ciobanu.

„Așa mare frică să ai?”

Și în echipa Războinicilor a fost remarcată teama lui Zanni de a nu pleca de la Survivor România 2024 Ana Porgras, cu care se știe că are deja o legătură emoțională. „Dar așa mare frică să ai? Atât de fără discernământ să fii”, a întrebat Delea.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut pe Zanni disperat când și-a dat seama că Ana Porgras e la duel. De aia a încercat să ia simbolul, să facă orice e posibil doar să nu ajungă Ana la duel. El și-a făcut cu mâna lui acest lucru, pentru că el a folosit prima dată împotriva noastră. Ei cred că se pot juca cu mintea noastră, dar noi ne jucăm cu mintea lor”, a remarcat și Iancu Sterp.

De altfel, ultima ceremonie l-a făcut pe Iancu Sterp să se îndoiască de prietenia pe care afară o avea cu Andrei Ciobanu, deoarece acesta s-a dovedit a fi, din punctul său de vedere, individualist.

ADVERTISEMENT

„Sunt dezamăgit de Andrei Ciobanu, ca prieten și ca și oponent. De când a plecat în echipa roșie a tot pus paie pe foc. A greșit față de toți Războinicii și față de mine, ca și prieten, prin atitudinea lui.

El acum încearcă cu orice preț să rămână în competiție și nu se gândește deloc la echipa albastră. Se gândește la el, cum să-i fie lui bine și să aibă drumul cât mai lung acolo, printre coechipierii lui roșii”, a declarat Războinicul, la Survivor România 2024.

Andrei Ciobanu și Iancu Sterp s-au șicanat la Survivor România 2024

De altfel, Andrei Ciobanu a fost vizibil dezamăgit că prietenul său nu i-a oferit lui imunitatea individuală, deși risca să plece acasă. Amintim că, recent, Faimosul a intrat în conflict cu echipa roșie după ce a recunoscut că, la individuale, va ține cu Iancu Sterp.

„Clar prietenia noastră continuă acasă. Într-o competiție suntem într-o competiție și vom vedea ce se va întâmpla. Mă așteptam la un moment dat să fiu salvat, deși se arunca în zadar sau mă așteptam data viitoare să-l folosească. M-a afectat că eu am fost cel mai tensionat, era poziția mea în concurs”, a mărturisit Andrei Ciobanu.

În schimb, după ce le-a fost dezvăluit Războinicilor că Ana Porgras a rămas la Survivor România 2024, iar Andrei Ciobanu a încercat să le dea peste nas, spunându-le că nu și-au gândit bine strategia, a primit o replică dureroasă din partea lui Iancu Sterp.

„Andrei, n-ai fost sincer față de mine. N-ai fost sincer și asumat. Ești prietenul meu și o să fii și după competiție. Dar nu te da leu dacă ești pisică”, i-a spus Iancu Sterp încă prietenului său.

Alexandra Ciomag, trădată de proprii colegi?

În schimb, a ieșit la iveală faptul că Alexandra Ciomag nu era cea mai simpatizată în echipa ei. „Alexandra era cea mai slabă, noi voiam Alexandra să plece”, au spus Faimoșii.

„Intenția noastră, că am pierdut imunitatea, a fost să o trimitem pe Ana Ciomag. Voi cu dintele ați încercat altceva și tot ca noi a fost”, a completat Zanni despre concurenta care a părăsit ultima dată Survivor România 2024.

Pe de altă parte, Alexandra Ciomag nu era apreciată nici în echipa cu care a pornit competiția din Republica Dominicană. „Nu o suport. Nu-mi place. Mi se pare că este o fată așa de enervantă. Nu o înțeleg. Mi se pare că ea se crede așa de deșteaptă când stă acolo la consiliul, ‘Zanni nu știu ce…’. Nu te apără acest băiat, nu te ajută cu nimic.

Nu înțeleg de ce ea crede că are de câștigat să stea aproape de Faimoși. Nu îmi mai doresc să vorbesc cu ea, despre ea. Nu mai vreau să-mi dau cu părerea. Cred că am dat prea mult curs la ce se întâmplă între noi două”, a dezvăluit Alexandra Duli la testimoniale.

În schimb, Războinica a apreciat strategia prin care Andrei Ciobanu și-a securizat locul la Survivor România 2024. „Eu îl admir pe Andrei pentru că am gândit-o așa de bine și s-a salvat pe el însuși. Andrei e singurul care deși a dat-o pe emoțional și a fost o victimă la acest consiliu, măcar a fost singurul care a jucat cartea strategică”. 

ADVERTISEMENT