Sport

Gâlcă analizează șansele FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Pornesc favoriți, dar sunt de bătut”

Costel Gâlcă a analizat șansele FCSB-ului în duelul cu danezii de la Nordsjaelland, din turul trei preliminar Conference League.
10.08.2023 | 19:40
Galca analizeaza sansele FCSBului cu Nordsjaelland Pornesc favoriti dar sunt de batut
Costel Gâlcă analizează șansele FCSB-ului cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al FCSB-ului a spus că danezii pornesc cu prima șansă, însă nu sunt o echipă de nebătut, mai ales că se desfac mult când pleacă în atac, ceea ce poate reprezenta o șansă bună pentru jucătorii „roș-albaștrilor”.

Costel Gâlcă analizează șansele FCSB-ului cu Nordsjaelland

Costel Gâlcă a analizat șansele FCSB-ului pentru meciul cu Nordsjaelland și a spus care sunt problemele danezilor și unde poate vicecampioana României să profite:

ADVERTISEMENT

„Nordsjaelland e o echipă foarte dinamică, poate să schimbe mai multe sisteme de joc, fără probleme. Au jucători cu viteză, după ce au o idee de joc foarte clară, iar tinerii sunt foarte buni.

Au mai vândut jucători tineri foarte buni! Sunt o echipă cu viteză, dacă se vor desface prea mult, vor avea probleme. Joacă mult dintr-o atingere sau două, dar lasă spații mari când se desfac și pot fi surprinși pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Dau multe goluri, dar și primesc. Sunt foarte buni chiar dacă sunt tineri. Nu e o echipă de speriat, însă Nordsjaelland nu este Silkeborg”.

„Faptul că se joacă pe Ghencea e un plus pentru FCSB!”

„Ei au pierdut în ultimele etape campionatul în Danemarca. Pe undeva e normal, Copenhaga are un buget mult mai mare decât Nordsjaelland și câștigă an de an campionatul.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB e un plus că se joacă în Ghencea, suporterii sunt mai aproape de jucători și se poate obține un rezultat bun. Returul e pe sintetic și dacă nu au schimbat gazonul e exact un covor, mai rău decât cel de la Silkeborg. Dacă l-au schimbat e ceva mai bine, dar hibrid nu au pus, tot sintetic.

Eu sper ca Olaru și Șut să dea echilibru echipei, pentru că e foarte important în acest meci. Djokovic și el, dar cred mai mult că Olaru și cu Șut trebuie să dea echilibru echipei”, a continuat Costel Gâlcă, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar cere Florinel Coman în spatele fundașilor centrali, acolo vor fi probleme. Eu momentan dau șanse 60-40 în favoarea lui Nordsjaelland.

Nordsjaelland pleacă cu prima șansă, însă nu este o echipă de nebătut. Trebuie să prinzi și o zi foarte bună. Publicul lor e liniștit, sper să-i afecteze, iar publicul să împingă FCSB spre victorie, pentru că fanii lor sunt liniștiți, nu se compară cu cei ai FCSB-ului”, a mai spus Costel Gâlcă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT