Sport

Cristi Săpunaru, răspuns ironic pentru Gigi Becali înainte de Rapid – FCSB: “Să se apuce de muzică!”

Cristi Săpunaru a avut un răspuns ironic când a fost întrebat despre faptul că Gigi Becali a cântat "Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!".
22.04.2023 | 20:51
Cristi Sapunaru raspuns ironic pentru Gigi Becali inainte de Rapid  FCSB Sa se apuce de muzica
Cristi Săpunaru, în timpul unui derby FCSB - Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Rapid Bucureşti şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:30, în Giuleşti. Echipa lui Adi Mutu este sub presiune, fiind fără victorie în ultimele şase meciuri, în timp ce oaspeţii ţintesc un nou succes, după ce au învins Farul etapa trecută.

Cristi Săpunaru, despre derby-ul Rapid – FCSB: “A fost o săptămână grea pentru că nu avem rezultatele pe care ni le-am dorit”

Cristi Săpunaru a prefaţat derby-ul cu FCSB şi i-a propus lui Gigi Becali să se apuce de muzică după ce latifundiarul a fredonat “Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League!”, după victoria cu Farul Constanţa:

ADVERTISEMENT

“Este un meci important, pe care trebuie să îl câștigăm pentru noi și pentru publicul nostru. A fost o săptămână grea pentru că nu avem rezultatele pe care ni le-am dorit. Avem cinci derby-uri în play-off.

Cu FCSB este un derby pe care vrem să îl câştigăm. Nu am ceva special de făcut înainte de derby. Sunt în formă, au rezultate, sper să se oprească aici. La ora asta, Florinel Coman chiar merită să fie convocat la naţională. Şi-a revenit.

ADVERTISEMENT

“Rapid este cea mai grea echipă din România la care poţi să fii antrenor sau jucător”

Dar mai mult ne interesează ce avem noi de făcut. S-au calmat spiritele, aţi văzut declaraţiile din presă. Toţi cei din tribune îşi doresc victoria, ca şi noi. Eu zic că Rapid este cea mai grea echipă din România la care poţi să fii antrenor sau jucător.

Dacă o să fiu provocat, o să fiu atent. Ar fi o victorie de moral. Trebuie să câştigăm şi noi meciuri, pentru că nu am reuşit până acum în play-off. Grupul nostru, echipa, ăsta este atuul. Normal, fanii sunt numărul 1. Jucăm acasă, ne ajută mult.

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali poate să se apuce de muzică”

Este un meci important pe care trebuie să îl câştigăm. FCSB este o echipă bună din campionat. Îmi place să trăiesc în prezent, nu din amintiri. Gigi Becali poate să se apuce de muzică. Nu am văzut imaginile cu dumnealui când cântă. Are încredere în echipa lui.

Nu m-a interesat pe mine că Becali cântă “Lăsaţi-ne să ne pregătim de Champions League!”. Jucăm acasă, principalul atu sunt suporterii şi vom vedea la finalul meciului ce se va întâmpla. Cred că trebuie să ne dăruim mai mult”, a spus Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

Rapid este sub presiune după ce a înregistrat şase meciuri consecutive fără victorie. Lui Adrian Mutu i s-a cerut demisia, însă “Briliantul” a spus că nu are de gând să părăsească echipa.

ADVERTISEMENT