Sporturi

Garbine Muguruza, fosta adversară a Simonei Halep, în pragul depresiei din cauza pandemiei de coronavirus: „Sunt înconjurată de o lume superficială!”

26.05.2020 | 18:31
Garbine Muguruza fosta adversara a Simonei Halep in pragul depresiei din cauza pandemiei de coronavirus Sunt inconjurata de o lume superficiala
ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza, fosta adversară a Simonei Halep, a vorbit despre dificultățile prin care trece, din cauza pandemiei de coronavirus.

Garbine Muguruza, fosta adversară a Simonei Halep, afectată de pandemia de coronavirus

Garbine Muguruza, fosta adversară a Simonei Halep, a mărturisit că a fost afectată de pandemia de coronavirus: Când m-am văzut nevoită să stau în casă, confuză, m-am întrebat ce voi face în continuare.

ADVERTISEMENT

Toată viața mea extrem de dinamică, cu turnee aproape unul după altul, cu presiune psihică și fizică, s-a oprit brusc. Nu eram pregătită pentru așa ceva, nu știam cu ce să-mi umplu acest gol”.

„Am de două luni valizele de călătorie acasă și, ca niciodată, nu mă grăbesc să împachetez. Minutele se scurg extrem de greu acum, practic toată activitatea noastră, tot ce știam să facem mai bine, s-a întrerupt brusc”, a mai spus Garbine Muguruza pentru revista „Vogue”.

ADVERTISEMENT

„Nu mă identific cu această lume!”

Garbine Muguruza a continuat și a explicat de ce este supărată: „Viața îți spune: Hei, sunt mult mai multe lucruri decât tenisul, poate este un moment bun ca să te pregătești când va veni ziua respectivă, când vei agăța racheta.

Nu mă identific cu această lume, o lume goală, o lume a singurătății, a plăcerilor efemere”.

ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza a reușit să o elimine pe Simona Halep în semifinalele Australian Open, după un meci de peste două ore. Sportiva din Spania a declarat că tiebreak-ul din primul set a fost momentul care a decis soarta calificării în finală, iar condițiile în care a evoluat joi la Melbourne au fost dificile.

„A fost un traseu dificil, nu în fiecare zi ajungi într-o finală de Grand Slam. Mereu am avut meciuri grele, lungi, cu Simona Halep, știam că va fi o zi cu temperaturi ridicate, condițiile au fost grele.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit la temperatură, doar am întrebat dacă va fi închis sau nu acoperișul, când am aflat că nu va fi tras mi-am spus că va trebui să înfrunt condițiile.

În primul set a fost foarte echilibrat, am avut ambele mingi de set, a fost foarte disputat, știam că va crucial pentru meci primul set. Am încercat să rezist, mi-am fructificat șansele și am reușit să câștig.

Mă simt foarte bine, am câștigat meciuri cu jucătoare de top 10, e un semn că nivelul tenisului meu este ridicat”, a declarat Garbine Muguruza la conferința de presă.

ADVERTISEMENT