Fotbal international

Gareth Bale s-a accidentat la aductori în Real – Atletico 0-0! Cât va lipsi galezul

30.09.2018 | 08:13
Gareth Bale sa accidentat la aductori in Real  Atletico 00 Cat va lipsi galezul
ADVERTISEMENT

Atacantul galez Gareth Bale s-a accidentat la aductori în timpul meciului Real – Atletico 0-0, din etapa a șaptea din La Liga. În minutul 40 al întâlnirii de pe Santiago Bernabeu, ”galacticul” a început să se țină de coapsa dreaptă, a rezistat până la finalul reprizei, dar nu a mai revenit de la vestiare.

”Gareth Bale avea un mic disconfort la aductori și am decis să-l înlocuiesc ca măsură de precauție. Vom vedea mâine (n.r. – duminică) ceea ce are, după ce va efectua un control medical”, a declarat tehnicianul Julen Lopetegui la finalul derby-ului.

ADVERTISEMENT

Gareth Bale va lipsi 2 meciuri după accidentarea suferită în Real – Atletico 0-0

Conform cotidianului Marca, indiferent de gravitatea accidentării suferite în derby-ul Real – Atletico 0-0, Gareth Bale va absenta de la meciurile din deplasare cu ȚSKA Moscova în Champions League și cu Deportivo Alaves în La Liga.

Gareth Bale a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale meciului Real - Atletico 0-0
Gareth Bale a ratat una dintre cele mai mari ocazii ale meciului Real – Atletico 0-0

Mai mult, fotbalistul va rata și partidele echipei naționale a Țării Galilor, care va întâlni Spania într-un amical la Cardiff pe 11 octombrie de la ora 21:45 și Irlanda la Dublin pe 16 octombrie, în Liga Națiunilor, tot de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Gareth Bale vine într-un moment total nepotrivit pentru Real Madrid, atacantul galez fiind într-o formă bună. El a reușit patru goluri și trei pase decisive în șapte meciuri jucate în acest sezon, plus un gol în două partide pentru reprezentativa Țării Galilor, în primele întâlniri din Liga Națiunilor.

Situația este una delicată pentru antrenorul Julen Lopetegui, care pe lângă Gareth Bale îi mai are indisponibili și pe Isco, operat de apendicită, și Marcelo, accidentat la coapsă. Madrilenii l-ar fi putut pierde și pe Sergio Ramos în meciul Real – Atletico 0-0, dar căpitanul ”galacticilor” a rezistat unui duel la cap foarte dur cu Saul Niguez deși a sângerat și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT