Fotbal international

Gareth Southgate, nemulțumit de un star al Angliei! Vrea să ia o decizie care îi poate supăra pe fani

Gareth Southgate a fost nemulțumit după ultimele prestații ale lui Jude Bellingham pentru Anglia la Campionatul Mondial din Qatar.
28.11.2022 | 21:11
Gareth Southgate nemultumit de un star al Angliei Vrea sa ia o decizie care ii poate supara pe fani
Gareth Southgate, nemulțumit de un star al Angliei. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Selecționerul Angliei se gândește să îl înlocuiască pe mijlocașul Borussiei Dortmund pentru meciul cu Țara Galilor, decisiv în vederea trecerii de faza grupelor.

Gareth Southgate, nemulțumit de un star al Angliei

Gareth Southgate este nemulțumit de felul în care Jude Bellingham a evoluat în primele două meciuri ale Angliei la Campionatul Mondial din Qatar și se gândește serios să îl înlocuiască pentru ultimul meci din grupă, contra Țării Galilor, conform sportbible.com.

ADVERTISEMENT

Astfel, selecționerul Angliei se gândește să îl introducă încă din primul minut pe Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, pentru a ajuta mai mult la mijlocul terenului.

Jude Bellingham are un sezon impresionant la Borussia Dortmund, acesta având 10 goluri și 4 pase decisive în 29 de meciuri jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala Angliei, Jude Bellingham a strâns deja 19 meciuri, reușind să înscrie un gol în partida de la Cupa Mondială 2022 cu Iran, scor 6-2.

  • 19 ani are Jude Bellingham
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Nu ar fi prima decizie controversată luată de Gareth Southgate

Gareth Southgate continuă să fie contestat de fanii naționalei Angliei, iar aceștia au devenit vehemenți la adresa lui după ce Phil Foden nu a fost introdus în meciul contra Statelor Unite ale Americii, scor 0-0.

„Am considerat că e corect să păstrăm aceeași formulă de start din meciul cu Iran. I-am ales pe Jack Grealish și pe Marcus Rashford înaintea lui Phil la schimbări.

ADVERTISEMENT

Am considerat că Jack poate ține mingea mai bine și ne poate ajuta să urcăm jocul. L-am ales pe Marcus datorită vitezei lui, am crezut că poate fi o armă periculoasă în minutele de final.

Nu am simțit că Phil poate intra bine la mijloc, pentru că nu joacă acolo la echipa de club”, a spus Gareth Southgate la conferința de presă după meci.

  • 52 de ani a împlinit Gareth Southgate pe 3 septembrie
ADVERTISEMENT