Sport

Garnacho a celebrat în stil Ronaldo și a provocat scandal: “Messi l-a șters din lista de urmăriri”

Alejandro Garnacho a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului în Everton - Manchester United 0-3, cu o foarfecă spectaculoasă. A celebrat reușita în stil Ronaldo și a ieșit scandal mare.
29.11.2023 | 14:43
Garnacho a celebrat in stil Ronaldo si a provocat scandal Messi la sters din lista de urmariri
Alejandro Garnacho, gol fabulos marcat în poarta lui Everton. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alejandro Garnacho este unul dintre jucătorii norocoși care au împărțit vestiarul atât cu Leo Messi cât și cu Cristiano Ronaldo. Are 3 selecții pentru naționala Argentinei și a jucat cu CR7 la United în perioada august 2021 – noiembrie 2022.

Alejandro Garnacho a celebrat în stil Cristiano Ronaldo după reușita fabuloasă din partida cu Everton

Deși argentinian, Garnacho s-a declarat în mai multe rânduri mare fan al lui Cristiano Ronaldo. A demonstrat-o și după super reușita din partida cu Everton. A celebrat în stil CR7, cu deja celebrul SIUUU.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, a postat după meci un video cu asemănările uriașe dintre reușita sa din meciul jucat la Liverpool și cea a lui Ronaldo de la Torino, în UEFA Champions League. Toată această activitate a părut oarecum surprinzătoare pentru un jucător care vrea să prindă minute la naționala Argentinei.

Rio Ferdinand a simțit și el că este ceva în neregulă cu această situație și chiar a făcut o dezvăluire surprinzătoare pe canalul său de Youtube: “Fiul meu mi-a spus că Leo Messi i-a dat unfollow lui Garnacho. Nu îl mai urmărește pe rețelele de socializare pentru că nu îi convine ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Rio Ferdinand anunță că Leo Messi s-a supărat pe Alejandro Garnacho: “E deranjat când spune că Ronaldo e cel mai bun”

E deranjat că lui Garnacho nici nu îi pasă, spune pe față că Ronaldo e cel mai bun din istorie. Asta deși joacă pentru naționala Argentinei”. Rio Ferdinand avea să fie taxat la scurt timp după aceste afirmații.

Roberto Garnacho, fratele jucătorului de la Manchester United, l-a acuzat pe Ferdinand că are informații total eronate. “Este fals ce spune! Messi nu îl urmărea nici înainte pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Încetați să inventați lucruri doar pentru a crea ură. Vă chinuiți să creați o rivalitate care în realitate nici nu există”, a fost comentariul făcut de Roberto Garnacho pe X, fostul Twitter.

Alejandro Garnacho, trei selecții pentru Argentina. A fost primul care l-a îmbrățișat pe Leo Messi după ce acesta din urmă a marcat în Peru

Alejandro Garnacho, 19 ani, este unul dintre cei mai promițători tineri jucători din lume. Este cotat la 25.000.000 de euro, conform Transfermarkt, și a fost adus la United în 2020, de la juniorii lui Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Garnacho, care în trecut a evoluat pentru selecționata U18 a Spaniei, a prins trei meciuri pentru prima reprezentativă a Argentinei. A intrat în repriza secundă în amicalele cu Indonezia și Australia, dar și contra Boliviei în preliminariile CM. De pe banca de rezerve a celebrat împreună cu Messi un gol marcat de fotbalistul lui Inter Miami în Peru.

ADVERTISEMENT
Tags: