Sport

Premier League, etapa a 13-a. Garnacho i-a dăruit ghetele cu care a marcat din foarfecă unui tânăr fan. Video

Vezi aici în format LIVE STREAM Manchester City - FC Liverpool, Newcastle - Chelsea precum și alte partide din etapa a 13-a din Premier League.
28.11.2023 | 15:24
Premier League etapa a 13a Garnacho ia daruit ghetele cu care a marcat din foarfeca unui tanar fan Video
Jucătorul echipei Manchester United, Alejandro Garnacho, a făcut fericită ziua unui copil, oferindu-i ghetele pe care le-a purtat la golul fabulos marcat împotriva formației Everton. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
28-11-2023
13:31

Garnacho, gest superb pentru un puști

Jucătorul echipei Manchester United, Alejandro Garnacho, a făcut fericită ziua unui copil, oferindu-i ghetele pe care le-a purtat la golul fabulos marcat împotriva formației Everton.

Întors la antrenamentul de la Carrington, starul argentinian a fost întâmpinat în faţa complexului de antrenament al clubului de un tânăr suporter pe nume George, care spera să îl vadă pe jucător de ziua lui. În timp ce Garnacho s-a oprit cu maşina, George a fost în mod clar uimit.

”Este cel mai frumos gol pe care l-am văzut vreodată”, a spus tânărul fan, la care Garnacho a râs: ”Da? La fel!” Tânărul fan a spus apoi că a fost mai bună decât foarfeca lui Wayne Rooney împotriva lui Manchester City, iar Garnacho i-a răspuns: ”Crezi? Nu ştiu”.

Videoclipul îl arată apoi pe starul lui Manchester United scoţând o cutie portocalie şi spunând: ”Acesta este cadoul meu. Am marcat ieri în astea, aşa că trebuie să le foloseşti pe acestea”. Băieţelul a fost în mod clar încântat: ”Mulţumesc foarte mult”, a spus copilul printre lacrimi înainte ca Garnacho să-i arate că ghetele erau semnate tot de el.

”Sunt atât de fericit. Garnacho mi-a dat ghetele lui”, a spus George. Întrebat ce spune mesajul de pe cutie, acesta a răspuns: ”Pentru prietenul meu, George. La mulţi ani!” Copleşit de emoţie, băieţelul a spus apoi: ”Mulţumesc, Garnacho, te iubesc. Eşti cel mai bun din lume”.

 

27-11-2023
22:03

Premier League, etapa 13: toate rezultatele și clasamentul

Sâmbătă, 25 noiembrie

  • Manchester City – FC Liverpool 1-1 (Haaland 27 / Alexander-Arnold)
  • Newcastle – Chelsea 4-1 (Isak 13, Lascelles 60, Joelinton 61, Gordon 84 / Sterling 23)
  • Burnley – West Ham 1-2 (Rodriguez 48 pen. / Mubama 86, Soucek 90+1)
  • Luton Town – Crystal Palace 2-1 (Mengi 72, Brown 84 / Olise 75)
  • Nottingham Forest – Brighton 2-3 (Elanga 3, Gibbs-White 76 pen. / Ferguson 26, Joao Pedro 45+4, 58 pen.)
  • Sheffield United – Bournemouth 1-3 (McBurnie 90+7 / Tavernier 12, 51, Kluivert 45+4)
  • Brentford – Arsenal 0-1 (Havertz 89)

Duminică, 26 noiembrie

  • Tottenham – Aston Villa 1-2 (Lo Celso 22 / Pau Torres 45+7, Watkins 61)
  • Everton – Manchester United 0-3 (Garnacho 3, Rashford 56 pen., Martial 75)

Luni, 27 noiembrie

  • Fulham – Wolverhampton 3-2 (Iwobi 7, Willian 59 pen., 90+3 pen. / Cunha 22, Hwang Hee-Chan 75 pen.)
Clasament Premier League
27-11-2023
18:16

De Bruyne va reveni la începutul anului viitor

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a anunțat că recuperarea lui Kevin De Bruyne după accidentare decurge foarte bine și îl așteaptă pe belgian să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

”Dacă el a spus că se va întoarce în ianuarie, atunci va fi ianuarie. El nu mai are 21 de ani, timpul zboară, din păcate este accidentat și trebuie să se refacă bine, să se pregătească bine și nu ne așteptăm ca după o săptămână să fie perfect”, a declarat Guardiola.

26-11-2023
16:10

Everton - Manchester United 0-3 (Garnacho 3, Rashford 56 pen., Martial 75)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Manchester United se impune fără probleme pe terenul lui Everton, scor 3-0, și bate la porțile Top 4. Punctul de atracție al partidei de pe Goodison Park a fost golul din foarfecă reușit de Garnacho.

ple

Min. 75 – GOOOL Manchester United!!! Pasa lui Bruno Fernandes îl lasă singur cu portarul pe Martial și francezul nu ratează ținta.

Min. 56 – GOOOL Manchester United!!! Rashford transformă penalty-ul dictat cu ajutorul VAR după faultul comis de Young asupra lui Martial.

Min. 3 – GOOOL Manchester United!!! Garnacho deschide rapid scorul cu o execuție fantastică din foarfecă de la 12 metri lateral stânga.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Everton – Manchester United.

  • Everton: Pickford – Young, Tarkowski, Brantwaite, Mykolenko – Harrison, Garner, Gueye, McNeil – Doucoure – Calvert-Lewin. Rezerve: Virginia – Chermiti, Coleman, Danjuma, Dobbin, Godfrey, Hunt, Keane, Patterson. Antrenor: Sean Dyche.
  • Manchester United: Onana – Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw – McTominay, Mainoo – Rashford, Bruno Fernandes, Garnacho – Martial. Rezerve: Bayindir – Amrabat, Hugill, Mejbri, Pellistri, Reguilon, Van de Beek, Varane, Wan-Bissaka. Antrenor: Erik ten Hag.
26-11-2023
14:08

Tottenham - Aston Villa 1-2 (Lo Celso 22 / Pau Torres 45+7, Watkins 61)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Aston Villa face un meci mare pe terenul lui Tottenham, se impune cu 2-1 și urcă până pe locul 4 în clasament, trecând chiar peste Spurs.

ple

Min. 61 – GOOOL Aston Villa!!! Combinație rapidă între Tielemans și Watkins și acesta din urmă înscrie cu un șut plasat.

Min. 59 – Son marchează din nou, dar golul este anulat pentru o poziție clară de ofsaid.

Min. 45+7 – GOOOL Aston Villa!!! Pau Torres restabilește egalitatea cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Douglas Luiz.

Min. 44 – Son scapă singur spre poarta oaspeților și marchează, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid a sud-coreeanului.

Min. 24 – Golul lui Watkins după o fază superbă a fost anulat cu ajutorul VAR pentru o poziție de ofsaid la atacantul lui Villa.

Min. 22 – GOOOL Tottenham!!! Lo Celso înscrie cu un șut în forță de 16 metri, deviat decisiv de Diego Carlos.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Tottenham – Aston Villa.

  • Tottenham: Vicario – Porro, Emerson, Davies, Udogie – Bentancur, Lo Celso – Gil, Kulusevski, Johnson – Son. Rezerve: Austin, Forster – Dier, Donley, Dorrington, Hojbjerg, Skipp, Veliz. Antrenor: Ange Postecoglu.
  • Aston Villa: Martinez – Konsa, Carlos, Torres, Digne – Cash, Kamara, Luiz, McGinn – Diaby, Watkins. Rezerve: Olsen – Bailey, Dendoncker, Duran, Iroegbunam, Lenglet, Moreno, Ramsey, Tielemans. Antrenor: Unai Emery.
26-11-2023
08:48

Thiago Silva, devastat după Newcastle - Chelsea 4-1

Deși dădea semne de revenire, Chelsea s-a prăbușit din nou în Premier League. Formația de pe Stamford Bridge a pierdut categoric împotriva lui Newcastle, scor 4-1, în etapa cu numărul 13. 

Cu Mauricio Pochettino doar în tribune, fiind suspendat, Chelsea a încasat trei goluri în a doua repriză cu Newcastle și a plecat cu capul în jos de pe „St. Jame’s Park”. 

Thiago Silva și-a asumat întreaga responsabilitate în urma înfrângerii și a ieșit în față cu un mesaj la finalul meciului. Chelsea ocupă locul 10 în ierarhie, cu 16 puncte în 13 etape. „Sunt devastat! Nu a fost zi bună pentru noi.

Aș vrea să îmi prezint scuzele pentru înfrângere, în special colegilor mei care cred în mine și mă susțin în fiecare zi. Îmi asum întreaga responsabilitate. Trebuie să ne adunăm puterile și să revenim mai puternici”, a spus Thiago Silva. 

25-11-2023
17:10

Brentford - Arsenal 0-1 (Havertz 89)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Arsenal se impune greu pe terenul lui Brentford, scor 1-0, și urcă pe primul loc în clasament.

ple

Min. 89 – GOOOL Arsenal!!! Havertz deschide scorul cu o lovitură de cap după centrarea excelentă a lui Saka.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Brentford – Arsenal.

  • Brentford: Flekken – Ajer, Mee, Pinnock, Janelt – Onyeka, Norgaard, Yamolyuk – Mbuemo, Ghoddos, Wissa. Rezerve: Strakosha – Baptiste, Brierley, Goode, Lewis-Potter, Maupay, Olakigbe, Peart-Harris, Zanka. Antrenor: Thomas Frank.
  • Arsenal: Ramsdale – Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Rice, Trossard – Saka, Gabriel Jesus, Martinelli. Rezerve: Hein – Cedric, Elneny, Havertz, Jorginho, Kiwior, Nelson, Nketiah, White. Antrenor: Mikel Arteta.
25-11-2023
15:00

Rezultate din partidele din etapa a 13-a

  • Newcastle – Chelsea 4-1 (Isak 13, Lascelles 60, Joelinton 61, Gordon 84 / Sterling 23)
  • Burnley – West Ham 1-2 (Rodriguez 48 pen. / Mubama 86, Soucek 90+1)
  • Luton Town – Crystal Palace 2-1 (Mengi 72, Brown 84 / Olise 75)
  • Nottingham Forest – Brighton 2-3 (Elanga 3, Gibbs-White 76 pen. / Ferguson 26, Joao Pedro 45+4, 58 pen.)
  • Sheffield United – Bournemouth 1-3 (McBurnie 90+7 / Tavernier 12, 51, Kluivert 45+4)

ple

25-11-2023
12:16

Manchester City - Liverpool 1-1 (Haaland 27 / Alexander-Arnold)

Final de meci – Manchester City și Liverpool termină la egalitate, scor 1-1, și sunt pentru moment pe primele două locuri în clasament.

ple

Min. 80: GOOOL Liverpool! 1-1. Salah îi pasează excelent lui Alexander-Arnold și fundașul dreapta al ”cormoranilor” marchează cu un șut din prima de la 16 metri!

Min. 27: GOOOL Manchester City! 1-0. Haaland este servit excelent de Ake și finalizează cu un șut plasat la colțul lung!

Min. 16: Ederson intervine salvator la lovitura de cap expediată de Nunez.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici video

Manchester City – Liverpool, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Pe parcursul a trei zile, începând sâmbătă, 25 noiembrie și încheind luni, 27 noiembrie, au loc partidele din etapa a 13-a din actualul sezon de Premier League, aceasta fiind ptima rundă după pauza de două săptămâni rezervată ultimelor două partide din grupele de calificare la turneul final al CM 2024.

Șase dintre partidele etapei a 13-a din Premier League vor fi televizate

Etapa se întinde pe durata a trei zile, dar din cele zece partide programate doar jumătate vor putea fi urmărite pe micile ecrane. Spectacolul Premier League începe sâmbătă, 25 noiembrie, în mare forță, pentru că are loc tocmai capul de afiș al rundei, Manchester City – FC Liverpool. După care tot sâmbătă vom avea parte imediat de al doilea șoc, Newcastle – Chelsea, de la ora 17:00. Iar de la ora 19.30 mergem la derbyul londonez Brentford – Arsenal.

ADVERTISEMENT

Următoarele două transmisiuni directe vor avea loc duminică, 26 noiembrie. De la ora 16:00 Tottenham are parte de o vizită foarte periculoasă, Aston Villa, o echipă aflată imediat după grupul celor patru de Champions League iar de la ora 18:30 Everton – Manchester United, cu echipa locală decapitată de decizia de penalizare de zece puncte pentru nerespectarea regulilor de fair-play financiar. Luni, epilogul rundei este meciul Fulham – Wolverhampton.

Programul meciurilor din etapa a 13-a din Premier League

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 17:00

  • ora 14:30 Manchester City – FC Liverpool (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • Newcastle – Chelsea (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • Burnley – West Ham
  • Luton Town – Crystal Palace
  • Nottingham Forest – Brighton
  • Sheffield United – Bournemouth
  • ora 19:30 Brentford – Arsenal (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
ADVERTISEMENT

Duminică, 26 noiembrie

  • ora 16:00 Tottenham – Aston Villa (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 18:30 Everton – Manchester United (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)

Luni, 27 noiembrie, ora 22:00

  • Fulham – Wolverhampton (Digi Sport 3, Orange Sport 4, Prima Sport 3)

Destule absențe în meciul vedetă al etapei a 13-a din Premier League, Manchester City – FC Liverpool

De departe meciul cap de afiș al etapei este cel de pe Etihad Park, chiar în deschiderea etapei, între campioana Manchester City și FC Liverpool. Vor fi însă destule absențe importante în cele două echipe. Cea mai grea ar putea fi a golgeterului Erling Haaland, accidentat în meciul Norvegia – Georgia. La City mai sunt out play-maker-ul Kevin de Bruyne, fundașul central Ake și alt fundaș central, Stones.

ADVERTISEMENT

La Liverpool nu vor fi prezenți scoțianul Robertson, francezul Konate, spaniolul de sorginte braziliană Thiago Alcantara, englezul Jones și olandezul Gravenbecher. Atât de mulți jucători indisponibili pot reprezenta o problemă pentru ambele echipe. Mai ales dacă Haaland nu va fi apt de joc forța atacului lui City se va reduce considerabil.

Newcastle – Chelsea, partida marilor decepții, în etapa a 13-a a Premier League

Pe Saint James din Newcastle de la ora 17:00 vor sta față în față cele două mari decepții ale sezonului, Newcastle și Chelsea. Sunt tocmai două dintre cele mai potente finaciar cluburi nu doar din Premier League ci și din lume. Newcastle are mari șanse să rateze clasarea în primele două locuri din grupa F a Champions League și jocul slab din Europa a continuat în campionat.

ADVERTISEMENT

Chelsea este clubul care a făcut cele mai mari investiții în jucători dar Mauricio Pochettino nu a putut până acum să construiască o formulă de start care să reprezinte o garanție a rezultaelor pozitive. Chelsea este undeva pe la mijlocul clasamentului, departe de orice loc european și dacă nu își va reveni mai repede va fi un sezon de-a dreptul catastrofal.

Derby londonez între Brentford și Arsenal în etapa a 13-a din Premier League

Arsenal are parte în această etapă de un derby londonez de dată recentă. Este vorba de meciul cu Brentford. Albinele i-au înțepat pe tunari o singură dată, în 2021, chiar în primul meci al lui Brentford în Premier League. A fost singurul succes pentru Brentford în derby, după care Arsenal a pus lucrurile la punct.

Arsenal a avut un parcurs excelent în Champions League, unde a reușit să obțină calificarea deja, cu două etape înainte de finalul etapei grupelor. Așa încât poate trata cu deplină seriozitate partida cu Brentford. Mikael Arteta a declarat că va examina cu staff-ul medical gradul de oboseală sau eventualele probleme medicale ale jucătorilor.

ADVERTISEMENT