Fotbal intern

Găselniţa lui Gigi Becali, gafă în CFR Cluj – FCSB! Ovidiu Popescu și-a marcat în proprie poartă

14.06.2020 | 20:43
Gaselnita lui Gigi Becali gafa in CFR Cluj  FCSB Ovidiu Popescu sia marcat in proprie poarta
ADVERTISEMENT

Improvizațiile FCSB-ului nu au mai ținut, iar Ovidiu Popescu, care a fost pus să joace fundaș stânga în derby-ul cu CFR Cluj, și-a dat autogol în minutul 26.

Mijlocașul FCSB-ului și-a deviat decisiv mingea în proprie poartă, după un corner executat scurt de jucătorii campioanei României, fără să-i lase nicio șansă lui Andrei Vlad de a respinge mingea.

ADVERTISEMENT

Astfel, găselnița lui Gigi Becali pentru derby-ul cu CFR Cluj nu a funcționat și îi poate costa titlul pe elevii lui Bogdan Vintilă.

Ovidiu Popescu, gafă de proporții în CFR Cluj – FCSB

Ovidiu Popescu a fost ales să joace pe postul de fundaș stânga în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, dar, din păcate și-a dat autogol în minutul 26.

ADVERTISEMENT

„Riscă să fie un cobai. Va fi o premieră, nu l-am mai văzut niciodată acolo. El este un fotbalist bun, cu inteligență în joc, dar eu nu cred că un jucător poate evolua pe patru sau cinci posturi.

E greu să dai randament și să ai un nivel ridicat pe atâtea poziții”, declara Florin Bratu pentru digisport.ro înaintea partidei.

ADVERTISEMENT

„Poate fac patru schimbări la pauză!”

Patronul Gigi Becali anunța înaintea meciului faptul că Ovidiu Popescu va juca în locul accidentatului Ionuț Panțîru și mai în glumă sau mai în serios declara că se gândește să facă patru schimbări la pauză.

„Înțeleg că Ovidiu Popescu va juca în stânga (n.r – fundaș stânga), iar Crețu va juca în dreapta. El n-are nimic, nu e accidentat.

ADVERTISEMENT

Poate fac 4 schimbări la pauză, să vedem”, a spus latifundiarul din Pipera.

Ovidiu Popescu a jucat în actualul sezon în 31 de meciuri pentru FCSB, reușind să ofere o pasă de gol. „Lampard” așa cum îl poreclise Gigi Becali este unul dintre fotbaliștii de la care fanii FCSB-ului au mari așteptări.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,72 este cota pentru 1 solist. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT