Sport

Gata cu vacanța pentru jucătorii de la U Craiova: „Visăm la titlu!” Supercupa, primul obiectiv

Miercuri, o parte dintre jucătorii de la Universitatea Craiova au efectuat vizita medicală. Toți au spus că visează la titlu în noua stagiune.
16.06.2021 | 11:02
Gata cu vacanta pentru jucatorii de la U Craiova Visam la titlu Supercupa primul obiectiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a programat efectuarea vizitei medicale a jucătorilor în două trepte, iar prima a avut loc miercuri dimineață, la ora 08:00. Fotbaliștii au fost bucuroși că vor da drumul la treabă începând din această săptămână.

Știința așteaptă și meciurile din UEFA Europa Conference League. „Alb-albaștrii” vor să se revanșeze pentru rușinea de anul trecut, atunci când au fost eliminați în primul tur preliminar Europa League de către Lokomotiv Tbilisi, o formație necunoscută din Georgia.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova, gânduri mărețe pentru noul sezon: „Visăm la titlu!” Supercupa cu CFR Cluj, un motiv de revanșă pentru „juveți”

Vacanța s-a terminat pentru fotbaliștii Universității. O parte dintre jucători au efectuat vizita medicală și sunt gata de revenirea la antrenamentele echipei și de decolarea către Austria, acolo unde delegația oltenilor va efectua un stagiu de pregătire centralizat.

Câțiva dintre jucători s-au reunit miercuri de dimineață. Astfel, la Policlinica Sportivă din Craiova au fost prezenți: Laurențiu Popescu, Alexandru Mateiu, Vasile Constantin, Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Ionuț Mitran, Jovan Markovic, Mihai Căpățînă, Atanas Trică-Balaci, Sebastian Nețoiu, Daniel Croitoru, David Sala, Marian Danciu, Alexandru Mărieș și Denis Benga.

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă a declarat: „Gata cu vacanța. Cred că așteptam cu toții revenirea. Nu a fost scurtă vacanță. Anul trecut nu am avut deloc. Am venit cu forțe proaspete și vrem să îi dăm drumul la treabă. Revenim cu aceleași gânduri, să ne luptăm pe toate fronturile. Primul pas e Supercupa cu CFR Cluj, vrem să câștigăm.

Mihai Căpățînă
Căpățînă vrea să își mai treacă o Supercupă în palmares

Visăm și la titlu, la fel ca în fiecare an. La prima vedere, campionatul va fi mai greu. Am arătat că suntem o echipă puternică și ne vom îndeplini obiectivele. Eu mă simt cel mai bine în poziția de mijlocaș central la Craiova, dar unde voi fi jucat voi da totul. E devreme să vorbim de lupta la titlu. Țin cu Franța la EURO, au și culorile noastre. Au cea mai puternică echipă. 

ADVERTISEMENT

Nu am fixat vreun adversar pentru turul doi preliminar în Conference League, sunt și multe echipe necunoscute. Cel mai important e să trecem în turul următor. O calificare în grupe ar fi extraordinar, asta ne dorim cu toții. 

Vreau să mulțumesc suporterilor pentru abonamentele pe care le-au cumpărat, cu siguranță ne vor ajuta. Eu am o Supercupă în palmares, sper să mai am una. Cred că va fi o revanșă pentru Universitatea pentru ce s-a întâmplat acum doi ani,” a mai spus fostul căpitan al celor de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu a anunțat când va putea să revină pe teren pentru: „O să intru treptat la antrenamentele echipei.”  Vladimir Screciu are coșmaruri de la eșecul cu Lokomotiv Tbilisi

Accidentat încă din play-off-ul sezonului trecut la Craiova, Ștefan Vlădoiu a ratat cantonamentul preolimpic cu selecționata U23 a României, însă speră la o revenire cât mai repede la antrenamentele conduse de tehnicianul Marinos Ouzounidis: „Ne-am bucurat de vacanță și de mâine începem treaba. Ne-am reunit cu gândul de a depăși performanțele de anul trecut. Trebuie să ne batem la campionat, să câștigăm Cupa României, dar să cucerim și Supercupa. Titlul e posibil, dacă eram mai puțin atenți se putea și sezonul trecut. 

Ștefan Vlădoiu
Ștefan Vlădoiu vrea să revină cât mai repede pe teren

Am făcut un RMN, sunt destul de bine. O să intru treptat cu echipa. Într-o săptămână sper să fiu apt. Trebuie să ne luăm revanșa cu CFR Cluj, dar jocul acela va fi după cantonament, trebuie să ne gândim la perioada de pregătire, să fim concentrați. Eu zic că și Sepsi se va bate la campionat în sezonul viitor”

De asemenea, eroul din finala Cupei României, Vladimir Screciu, este încrezător în ceea ce privește viitorul. Universitatea Craiova va începe și aventura europeană, iar Screciu spune că el și colegii săi trebuie să facă o figură mult mai bună față de ceea ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă a Europa League:

„Am intrat în pâine. Așteptăm să plecăm către Austria și să îi dăm drumul la treabă. Nu a fost scurtă vacanță, ne-a ajuns, suntem pregătiți de treabă. Ne gândim acolo sus. Trebuie să ne gândim la cantonament, să facem antrenamente bune și avem și Supercupa cu CFR Cluj. Nu m-am uitat pe lista de adversari pentru Conference League, orice joc va fi greu. Am avut probleme și la Tbilisi, sezonul trecut, nu vreau să-mi reamintesc.”

vladimir screciu
„Coșmarul” Lokomotiv Tbilisi, viu în amintirea lui Vladimir Screciu

  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT