Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gata! Gigi Becali a decis un nou titular la FCSB. „Le-am zis că va intra!”

Gigi Becali îi face din nou primul 11 lui Elias Charalambous. Cine e noul titular după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
27.09.2023 | 16:18
Gata Gigi Becali a decis un nou titular la FCSB Leam zis ca va intra
Gigi Becali îl vrea pe Mihai Lixandru titular. A jucat doar 162 de minute în 6 meciuri în acest sezon. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut show la FANATIK SUPERLIGA. I-a dat replica lui Șucu, l-a atacat din pe Vassaras și a dezvăluit noul tun pe care l-a dat în afaceri.

Gigi Becali le impune un nou jucător lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Stăpânul poate să cunoască mai bine”

Gigi Becali a dezvăluit că el este cel care l-a impus pe Adrian Șut la FCSB, chiar dacă la început staff-ul nu avea încredere în el: „Șut, când l-am băgat eu acum 2-3 ani să joace, când l-am simțit eu, am zis: Șut, Șut, Șut! Ei tot își dădea coate: ‘Ce facem, ce facem?!’. După care, după 3-4 meciuri au zis: ‘Băi, ce înseamnă stăpânul! Cum poate stăpânul să cunoască mai bine’”.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a fost de asemenea unul dintre cei mai criticați jucători ai FCSB, în Becali l-a lăudat mereu: „Așa l-am reeșapat și pe el și l-am ținut. Bă, ăsta are putere, are forță, viteză”.

Becali a dezvăluit numele unui alt jucător care va fi titular după evoluția din meciul cu Sepsi: „Ia să-l vedeți voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci și am zis: Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, critici pentru Ovidiu Popescu: „Își ia lumea în cap. Nu mai stă smerit să joace”

Gigi Becali preconizează o bătălie aprigă pentru postul de închizător la FCSB, însă pare că a luat deja o decizie: „Și acum să vedem. E posibil să fie acolo unul din interi Lixandru. Pentru că e un jucător tânăr.

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? 3 pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează!”.

ADVERTISEMENT

„Lampard al FCSB” e unul dintre preferații patronului, însă îi aduce și multe critici: „Ovidiu Popescu e foarte bun, e agresiv, face pressing sus, numai că el la un moment dat, după ce vede că joacă bine 50-60 de minute își ia lumea în cap.

Nu mai stă smerit să joace. Încearcă el execuții, exterioare, călcâie… ‘Bă, ești nebun?! Tu nu poți face aia. Ești smerit, joacă până la final că te schimb. Tu faci vreo tâmpenie la mijlocul terenului și pierdem meciul’. În rest, foarte bun jucător. 

ADVERTISEMENT

La început nu are, joacă, apoi când vede că i-au ieșit pase, un-doiuri, opa, opa! Vrea să dea goluri. ‘Stai, mă, pe locul tău și vei fi fotbalist, mă’”.

FANATIK SUPERLIGA e lunea, marțea și vinerea LIVE pe site-ul FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea poate fi vizionată ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

Gigi Becali anunță un nou titular la FCSB după meciul cu Sepsi

ADVERTISEMENT