Life

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență. Cu ce post de televiziune a semnat

Surpriză mare la început de an! Geanina Ilieș se întoarce pe micile ecrane, după o pauză de ani buni. Unde va putea fi urmărită? 
19.01.2024 | 07:37
Geanina Ilies revine pe micile ecrane dupa ani buni de absenta Cu ce post de televiziune a semnat
Geanina Ilieș a semnat cu Antena Stars/ sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Veste mare la începutul anului 2024! Geanina Ilieș, una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, a decis să să se întoarcă pe micul ecran. A semnat cu deja un post de televiziune. Iată ce declarații a făcut!

Geanina Ilieș se întoarce în televiziune

Revenire de senzație în lumea televiziunii! Geanina Ilieș este nerăbdătoare să apară pe sticlă, așa că a acceptat propunerea de a prezenta știrile la Antena Stars. Fosta prezentatoare de la Observator s-a reîntors în ‘sânul’ Antenei, după ani buni de absență.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș a declarat că este super încântată de noul proiect din viața sa. Drept urmare, din luna februarie, telespectatorii o vor putea urmări la Antena Stars, prezentând știrile zilei.

În urmă cu aproape doi ani, Geanina Ilieș a decis să rupă colaborarea cu PRO TV, post la care a activat după plecarea de la Antena 1. Atunci, ea a mărturisea că vrea să se axeze pe afacerile personale. La PRO TV, ea a fost gazda emisiunii ‘Gospodar fără pereche’.

ADVERTISEMENT

A semnat cu Antena Stars

Pe rețelele de socializare, vedeta și-a anunțat fanii că va face iar parte din familia Antenei: „Sunt încântată să revin la pupitrul știrilor, în familia Antenei, aici, unde am regăsit una dintre cele mai dinamice redacții de știri şi reperul TV al lumii mondene din România.

Experiențele de la pupitrul Observatorului din anii trecuți și a emisiunilor moderate din ultimii ani, vor lăsa, vă asigur, o amprentă frumoasă în cadrul știrilor Antenei Stars. O sa vă placă noul concept, vă promit acest lucru. Abia aştept să începem!” a spus Geanina Ilieș, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Are o afacere de succes

După ce a făcut o pauză de la televiziune, Geanina Ilieș s-a axat pe bussiness-urile sale. În prezent, vedeta deține un studio de bronzare, care îi merge de minune. Ea a avut și o clinică de remodelare corporală, dar a vândut-o înainte de izbucnirea pandemiei de COVID.

„Eu nu am anticipat toată nebunia asta, dar în luna ianuarie, după Sărbători, am decis să vând clinica de remodelare corporală, pentru că nu mai aveam timp să mă ocup de ea.

ADVERTISEMENT

 Eram obișnuită cu businessul cu studioul de bronzat, așa că am oprit câteva servicii și le-am mutat într-o singură locație cu mai puține cheltuieli. Chiar am fost norocoasă”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT