News

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. „Cea mai mare greutate din lume. Nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc”

Momente dramatice la înmormântarea gemenilor din Dolj. Copiii erau crescuți de bunici, fiind abandondați de părinții lor.
15.03.2024 | 09:39
Gemenii care au murit intoxicati cu monoxid de carbon condusi pe ultimul drum Cea mai mare greutate din lume Nu stiu unde sa ma duc sa mii gasesc
Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. colaj Fanatik/ Foto captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Gemenii din localitatea Desa, din județul Dolj, care și-au pierdut viața după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, au fost conduși pe ultimul drum, joi, 14 martie. Au fost scene cutremurătoare, bunicul copiilor fiind în stare de șoc.

Scene dramatice la înmormântarea gemenilor care și-au pierdut viața, în Dolj

Tragedia a avut loc luni dimineața, 11 martie. Băieții, în vârstă de 9 ani, dar și bunica lor, au fost găsiți de bunic. Toți trei s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba aflată în camera în care dormeau.

ADVERTISEMENT

Femeia, în vârstă de 51 de ani, a ajuns în stare gravă la spitalul din Craiova. Din păcate, pentru cei doi copii nu s-a putut face nimic pentru a fi salvați, fiind găsiți fără suflare. „Echipajele ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitarea.

Din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar. Adultul, o femeie de aproximativ 50 de ani, a fost preluat de ambulanţă în vederea transportării la spital”, informa ISU Dolj, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de viață este una dramatică. Gemenii au fost părăsiți de părinți încă de când aveau un an. Erau crescuți de bunicii paterni, care acum sunt distruși după moartea fulgerătoare a celor doi copii, singurii pe care îi mai aveau și pe care îi îi iubeau nespus.

Bunicul copiilor este șocat: „Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta”

Bunicul băieților a venit singur la înmormântare, femeia fiind încă internată în spital. Omul spune că nu poate explica ce s-a întâmplat și cum de a avut loc tragedia, pentru că soba ar fi fost curățată periodic de el.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă pot să trec peste treaba asta. Cea mai mare greutate din lume. Acum nu știu unde să mă duc să mi-i găsesc, nu știu cum să-i fac să intre pe stradă să vină încoace”, a declarat bunicul băieților, potrivit Antena 3 CNN.

La înmormântare au fost prezenți colegii și profesorii celor doi copii. Toți sunt șocați în urma acestui eveniment nefericit. „Au fost doi copii deosebiţi, isteţi, cuminţi şi foarte bine educaţi. Colegii, doamna, noi toţi i-am iubit foarte mult, iar acum în sala de clasa vor exista veşnic două bănci libere”, a adăugat o profesoară.

ADVERTISEMENT

Singurii care nu au venit pentru a-și lua rămas bun de la copii sunt chiar părinții micuților, care i-au abandonat cu 8 ani înainte. Inspectoratul de Poliție Județean Dolj anunță că a fost deschisă o anchetă în acest caz. Cercetările vor stabili în ce împrejurări s-a petrecut tragedia care a dus la moartea gemenilor.

 

ADVERTISEMENT
Tags: