News

Tragedie într-o familie din Dolj. Doi copii gemeni au murit intoxicați cu monoxid de carbon, mama lor se află în stare gravă

Incident șocant într-un sat din Dolj. Doi frați gemeni de 9 ani au fost găsiți decedați după ce au inhalat monoxid de carbon
11.03.2024 | 11:24
Tragedie intro familie din Dolj Doi copii gemeni au murit intoxicati cu monoxid de carbon mama lor se afla in stare grava
Tragedie în județul Dolj. Doi copii gemeni găsiți morți în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi frați gemeni în vârstă de 9 ani, din satul Desa, situat în județul Dolj, au fost găsiți decedați luni dimineața, 11 martie, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Gemeni intoxicați cu monoxid de carbon

În casă, echipajele de intervenție au descoperit-o și pe bunica lor, în vârstă de 51 de ani, care se afla în stare inconștientă și a fost transportată de urgență la spital, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Conform comunicatului emis de ISU și IPJ Dolj, incidentul a fost raportat la numărul de urgență 112, iar polițiștii s-au deplasat imediat la locul incidentului.

„La data de 11 martie, ora 06.44, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori şi un adult, se află în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa şi doi minori de 9 ani, gemeni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la faţa locului au sosit şi echipajele de prim-ajutor, care au constatat decesul celor doi minori, femeia de 51 de ani fiind transportată la o unitate medicală, informează ISU Dolj.

Intervenție de urgență a salvatorilor

Medicii de pe ambulanță au depus forturi uriașe să-i salveze pe micuți, dar a fost în zadar, astfel s-a declarat decesul acestora. De asemenea, bunica lor a fost trimisă la spital într-o stare gravă.

ADVERTISEMENT

„Echipajele ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar. Adultul, o femeie de aproximativ 50 de ani, a fost preluat de ambulanţă în vederea transportării la spital”, au mai adăugat reprezentanții ISU Dolj.

Micuții se aflau în grija bunicii

Cei doi frați gemeni erau crescuți de bunica lor, după ce mama lor i-a părăsit când aceștia aveau un an. Tatăl lor lucrează în străinătate, conform surselor citate de Agerpres.

ADVERTISEMENT

De asemenea, potrivit IPJ Dolj, ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili în mod exact circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

 

ADVERTISEMENT
Tags: