Sport

Genoa i-a găsit deja înlocuitor lui Radu Drăgușin! Este dorit și de Roma, dar fanii au luat foc

Genoa i-a găsit deja înlocuitor lui Radu Drăgușin. Fundașul român este aproape de o plecare la Tottenham în Premier League.
04.01.2024 | 14:04
Genoa ia gasit deja inlocuitor lui Radu Dragusin Este dorit si de Roma dar fanii au luat foc
Genoa i-a găsit deja înlocuitor lui Radu Drăgușin. Campionul european cu Italia ar putea veni pe „Luigi Ferraris”. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este dorit cu insistență de Ange Postecoglou la Tottenham. Fundașul român a bătut deja palma cu londonezii, care trebuie să se înțeleagă cu Genoa, privind suma de transfer. „Grifonii” i-au găsit deja un înlocuitor românului în cazul unui transfer în Premier League.

Genoa i-a găsit deja înlocuitor lui Radu Drăgușin!

Genoa are în plan să-l transfere pe legendarul Leonardo Bonucci, dacă Radu Drăgușin va semna cu Tottenham. Anunțul a fost făcut de italienii de la Corriere dello Sport care dezvăluie că formația antrenată de Alberto Gilardino se pregătește să-l cedeze pe fundașul naționalei României în Premier League.

ADVERTISEMENT

Leonardo Bonucci, campion european cu Italia, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Union Berlin. Însă, fostul fundaș central de la Juventus s-ar putea despărți de nemți încă din această iarnă prin rezilierea pe cale amiabilă a contractului scadent pe 30 iunie.

 „Fostul apărător al lui Juventus ar umple golul lăsat prin plecarea lui Drăgușin și are avantajul că nici nu costă nimic”, au notat jurnaliștii italieni. Bonucci a semnat cu Union Berlin la începutul lunii septembrie 2023, după ce a fost dat afară de Juventus.

ADVERTISEMENT

Bonucci, dorit și de Roma, dar fanii au luat foc

Leonardo Bonucci nu a impresionat la Union Berlin. Fostul internațional italian a adunat doar 10 apariții în tricoul nemților, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. În vârstă de 36 de ani, Bonucci a fost curtat și de AS Roma, însă interesul a picat rapid.

Fanii lui AS Roma nu-și doresc sub nicio formă ca Leonardo Bonucci să vină în lotul lui Jose Mourinho, din cauza trecutului juventin. Mai mult decât atât, antrenorul portughez nu este încântat de un posibil transfer al fundașului italian.

ADVERTISEMENT

AS Roma are alte două ținte pentru a întări zona centrală a defensivei. Este vorba despre Eric Dier, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Tottenham. Totuși, mutarea pregătită de italieni ar putea depinde, de asemenea, de transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham.

Trevoh Chalobah, fundașul central al lui Chelsea, reprezintă o altă țintă pentru AS Roma, însă fotbalistul englez este accidentat și nu a mai evoluat din vară trecută. Trevoh Chalobah ar putea ajunge pe Olimpico sub formă de împrumut gratuit.

ADVERTISEMENT

Astfel, Leonardo Bonucci ar putea alege un transfer la Genoa, în condițiile în care, fundașul își dorește să intre în atenția lui Luciano Spalletti pentru convocarea la naționala Italiei pentru Euro 2024. Bonucci a fost coechipier cu Radu Drăgușin la Juventus.

ADVERTISEMENT