Sport

Radu Drăgușin nu a stat pe gânduri! Fundașul naționalei a refuzat o ofertă uriașă: „Nu se gândește la bani”

Radu Drăgușin a refuzat o ofertă uriașă din Arabia Saudită. Anunțul a fost făcut de agentul Florin Manea. Care este visul fundașului naționalei României.
04.01.2024 | 12:00
Radu Dragusin nu a stat pe ganduri Fundasul nationalei a refuzat o oferta uriasa Nu se gandeste la bani
Radu Drăgușin a refuzat un salariu uriaș oferit din Arabia Saudită. Anunțul lui Florin Manea. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este cel mai căutat fotbalist român în perioada de transferuri din iarnă. Pe lângă interesul uriaș al lui Tottenham, un club din zona arabă a încercat să-l ademenească pe fundașul central cu un salariu uriaș. Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a dezvăluit că fotbalistul a respins oferta instant.

Radu Drăgușin nu a stat pe gânduri! Fundașul naționalei a refuzat o ofertă uriașă: „Nu se gândește la bani”

Radu Drăgușin a impresionat în prima parte a sezonului atât la Genoa, cât și la naționala României, iar fundașul central în vârstă de doar 21 de ani a ajuns să aibă o cotă de piață de 20 de milioane de euro. Fostul fotbalist al lui Juventus este aproape de un transfer în Premier League, la Tottenham, mutare anunțată în premieră la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Manea a dezvăluit că visul lui Radu Drăgușin este să joace în Premier League. De asemenea, agentul a mărturisit că fotbalistul român a refuzat din start un salariu uriaș venit din Arabia Saudită.

„Cei de la Napoli nu au vorbit cu mine. Visul lui e să joace în Premier League. El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta.

ADVERTISEMENT

„Vrea să joace la Milan sau Inter. Pleacă din Italia doar pentru o echipă de top din Premier League”

El va alege o echipă la care are cum să crească valoric. Vrea să joace la Milan sau Inter, sau să plece din Italia pentru o echipă de top din Premier League. Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta.

Vrea să clădească o carieră”, a declarat Florin Manea, citat de ilmattino.it. Radu Drăgușin ar fi bătut deja palma cu Tottenham, însă clubul londonez trebuie să ajungă la un numitor comun cu Genoa privind suma de transfer.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin mai are contract cu Genoa până în iunie 2025. În prezent, fundașul român câștigă un salariu anual de 600.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Dacă și-ar fi prelungit contractul cu Genoa, românul ar fi încasat un salariu anual de 1.2 milioane de euro.

Tottenham are probleme în defensivă

Ange Postecoglou, antrenorul principal al lui Tottenham, îl dorește cu insistență pe Radu Drăgușin, ținând cont de problemele pe care londonezii le au în zona defensivei. Cristian Romero și Micky van de Veen, titularii de la Tottenham, sunt accidentați.

ADVERTISEMENT

Genoa este dispusă să-l cedeze pe Radu Drăgușin în schimbul unei sume nu mai mici de 30 de milioane de euro. Fundașul român a marcat în ultima etapă din 2023 în Genoa – Inter, scor 1-1. A fost a doua reușită a sezonului în tricoul „Grifonilor”.

ADVERTISEMENT