Life

George Buhnici, mesaje neașteptate despre scumpiri “Sunt singura metodă să scoți planeta la muncă”

George Buhnici a vorbit despre scumpiri, la doar câteva luni de când a făcut declarații controversate despre femeile cu celulită și vergeturi.
15.12.2022 | 18:51
George Buhnici mesaje neasteptate despre scumpiri Sunt singura metoda sa scoti planeta la munca
Ce spune George Buhnici despre scumpiri. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La câteva luni după declarațiile controversate privind femeile cu celulită sau vergeturi, George Buhnici a vorbit și despre scumpiri. De ce crede creatorul de conținut că aceste creșteri ale prețurilor sunt utile?

Ce spune George Buhnici despre scumpiri

În această perioadă, românii încearcă să facă față scumpirilor din ultimul an. Prețurile la energie, gaz și alimente au crescut considerabil, așa că e tot mai greu pentru români să se descurce în această situație.

ADVERTISEMENT

George Buhnici, care a creat controverse în vară după ce a făcut comentarii despre femeile cu celulită, a postat un mesaj legat de scumpiri.

Fostul prezentator TV este de părere că aceste scumpiri sunt utile întrucât oamenii nu mai vor să muncească, atâta timp cât au “bani de cheltuit”.

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei.

De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin.”, a scris creatorul de conținut pe Twitter.

ADVERTISEMENT

De asemenea, George Buhnici a postat un alt mesaj miercuri. Acesta a spus că oamenii pot avea parte de câștiguri mari dacă își doresc și muncesc pentru asta.

“Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare”, a mai scris el.

ADVERTISEMENT

Pe contul său, vloggerul a spus că acum există mai multe opțiuni pentru oameni, chiar dacă nu toate sunt “geniale”.

“E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte.”, a adăugat el.

În opinia vloggerului, vremurile în care un om de clasă mijlocie “putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii” nu erau neapărat mai bune, ci spune că sărăcia era “mai dură” în alte locuri.

“Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci”

Fostul jurnalist a mai spus că diferența dintre oamenii bogați și cei săraci este tot mai mare, iar în lume încă nu există un echilibru.

“Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată.

Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă.”, a mai scris vloggerul într-un alt mesaj postat pe Twitter.

George Buhnici a stârnit criticile internauților în iulie, după ce le-a criticat pe femeile cu vergeturi și celulită, pe care le-a îndemnat să meargă la sala de fitness. Acesta a mai spus despre soția sa, Lorena Buhnici, că arată “ca o minoră”.

Imaginea fostului prezentator a avut foarte mult de suferit atunci. Creatorul de conținut a fost criticat și de alte persoane publice și a primit sancțiuni după acele declarații. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) i-a dat o amendă de 20.000 de lei.

Totodată, mai multe companii au renunțat la colaborarea cu George Buhnici. După acel scandal, vloggerul a postat un clip video prin care și-a cerut scuze pentru declarații.

ADVERTISEMENT