Life

George Burcea și Andreea Bălan, în continuare în proces de divorț. Care e motivul pentru care nu au ajuns la un consens

George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației de dragoste în februarie 2020, dar nici până în prezent nu au divorțat.
01.11.2021 | 21:00
George Burcea si Andreea Balan in continuare in proces de divort Care e motivul pentru care nu au ajuns la un consens
ADVERTISEMENT

Actorul și cântăreața sunt în continuare în proces de divorț, asta pentru că la mijloc sunt implicați doi copii, fetele născute în timpul relației de 5 ani.

Fostul concurent de la Ferma a mărturisit recent care este motivul pentru care lucrurile merg greu legat de actele de separare, unul dintre acesta fiind judecătoria unde se desfășoară.

ADVERTISEMENT

În plus, iubitul Vivianei Sposub susține că foarte multe informații ajung complet „distorsionate” în fața magistraților, George Burcea dorindu-și să se afle adevărul.

George Burcea, despre divorțul de Andreea Bălan. De ce durează atât de mult separarea

Despărțirea durează foarte mult, George Burcea subliniind faptul că se gândește la fete, pe care reușește de circa 2 luni să le ia în casa în care stă.

ADVERTISEMENT

Actorul este foarte implicat și se bucură din plin de timpul petrecut alături de fetițe așa cum reiese și din imaginile pe care le postează frecvent în mediul online.

„În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate.

ADVERTISEMENT

Aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase.

Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

ADVERTISEMENT

Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau.

Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a dezvăluit George Burcea în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe Youtube.

George Burcea, adevărul despre mariajul cu Andreea Bălan

În aceeași notă, actorul a vorbit și despre mariajul cu Andreea Bălan, cântăreața care i-a dăruit două fetițe minunate. Vedeta susține că a învățat multe din relația cu frumoasa blondină.

Totodată, George Burcea consideră că fiecare pas greșit are rolul de a-l modela pe viitor atât în plan personal, cât și profesional.

ADVERTISEMENT