Life

George Burcea a vrut să-i facă o surpriză Vivianei Sposub, dar nu i-a ieșit. Concurenta de la Bravo, ai stil l-a dat de gol

George Burcea a vrut s-o răsfețe pe Viviana Sposub, însă nu i-a ieșit surpriza pe care a pus-o la cale. Concurenta de la Bravo, ai stil l-a dat de gol pe partenerul ei.
16.12.2021 | 17:05
George Burcea a vrut sai faca o surpriza Vivianei Sposub dar nu ia iesit Concurenta de la Bravo ai stil la dat de gol
ADVERTISEMENT

Câte nu face un bărbat pentru o femeie din dragoste! George Burcea a vrut să se întreacă pe sine pentru partenera lui, Viviana Sposub, dar… a cam dat-o în bară.

Bruneta l-a dat de gol pe iubitul ei, dezvăluindu-le fanilor că acesta a vrut s-o surprindă cu anumite preparate culinare. Din două încercări, ambele au eșuat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Viviana apreciază gestul pe care actorul l-a făcut pentru ea. Cum s-ar spune, intenția contează în cele din urmă!

George Burcea a vrut să o facă pe chef-ul în fața Vivianei Sposub, dar a dat-o în bară

„După filmări, George m-a chemat la el și la Zheno să-mi ofere răcituri. Am ajuns. Răciturile nu s-au prins. Doi bărbați la cratiță. Nu le-a ieșit proiectul.

ADVERTISEMENT

După aia, s-au oferit dragii de ei să-mi facă o salată de vinete. Am așteptat o oră. Eu m-am uitat la Bravo, ai stil, ei au gătit. La final și-au dat seama că vinetele erau, de fapt, niște ardei copți puși în congelator.

Ei au stat, au făcut maioneza, au prăjit pâinea. Au pregătit totul. Au stricat și două-trei ouă, degeaba. Plec acasă pe stomacul gol”, a povestit Viviana pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În timp ce fosta asistentă de televiziune relata experiențele nereușite ale iubitului ei, acesta râdea cerându-i încă de la început să nu îl dea de gol.

Cuplul, sub lumina reflectoarelor de când bruneta e concurentă la Bravo, ai stil

Viviana și George sunt din ce în ce mai activi în mediul online. Cei doi împărtășesc tot mai des lucrurile pe  care le fac împreună în fiecare zi, asta deși în urmă cu ceva timp amândoi susțineau că nu vor ieși în față cu intimitățile lor.

ADVERTISEMENT

De curând, Burcea a făcut o glumă pe care presa a preluat-o imediat, spunând că partenera lui ar fi însărcinată. Viviana a intrat în jocul iubitului ei și a dus gluma mai departe, vorbind despre falsa sarcină și în platoul de la Bravo, ai stil.

Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou în centrul atenției, după o perioadă în care au ieșit din lumina reflectoarelor. Participarea fostei prezentatoare tv în concursul de modă de la Kanal D l-a readus în lumina reflectoarelor și nu întotdeauna cu lucruri plăcute.

Fostul soț al Andreei Bălan a scandalizat recent opinia publică cu declarațiile mai mult decât misogine pe care le-a făcut la adresa femeilor. Acesta a declarat într-un live de pe o rețea de socializare că unele femei merită să fie bătute. Văzând amploarea pe care a căpătat-o ieșirea sa, și-a cerut scuze.

ADVERTISEMENT