Life

George Burcea, agresiv în cuplu? Ce spun Viviana Sposub și Andreea Bălan, după ce actorul a instigat la violență domestică

Viviana Sposub a avut o primă reacția după ce George Burcea a instigat la violență domestică. Vedeta critică derapajul iubitului, dar iată ce spune și fosta soție a actorului, Andreea Bălan.
24.11.2021 | 17:58
George Burcea agresiv in cuplu Ce spun Viviana Sposub si Andreea Balan dupa ce actorul a instigat la violenta domestica
Viviana Sposub și Andreea Bălan reacționează după ce George Burcea a instigat la violență domestică. Sursă foto: Arhivă. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După derapajul lui George Burcea de pe Facebook, acolo unde a instigat la violență asupra femeilor, un val de critici s-a abătut asupra lui. Deși, la scurt timp, actorul a realizat gafa făcută și a cerut public scuze, punând totul pe seama unei ieșiri nervoase, fanii au continuat să îl pună la zid, în timp ce editura Hyperliteratura i-a retras cartea de pe piață.

Viviana Sposub, reacție după derapajul lui George Burcea

În acest context, pentru că ne-am dorit să aflăm și ce părere are Viviana Sposub, partenera de viață a actorului, despre afirmațiile scandaloase, FANATIK.RO a contacta-o pe fosta fată de la meteo. Concurenta de la ”Bravo, ai stil!” ne-a mărturisit că nu dorește să ofere presei declarații, pe acest subiect, însă, pentru că a primit mai multe întrebări privind declarațiile scandaloase făcute de iubitul ei o să își exprime punctul de vedere, la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a încheiat conversația cu noi, șatena a decis să își exprime punctul de vedere cu privire la situația creată de iubitul său.  Viviana Sposub spune că privește situația cât se poate de obiectiv și nu rezonează cu afirmațiile făcute de George Burcea, chiar dacă, subliniază ea, înțelege de ce a reacționat atât de aspru.

“Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc”

”Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obictiv pot eu. 

ADVERTISEMENT

Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care el îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care el a vorbit despre o reală problemă cu care femeile (și nu numai) se confruntă”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

“Trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul lui de vindecare”

Mai mult decât atât, concurenta de la ”Bravo, ai stil” declară că spusele lui George Burcea nu îl caracterizează absolut deloc și asta pentru că el este unul dintre oamenii care militează împotriva violenței în familie, dar și pentru că a fost victima unor traume asemănătoare în copilărie. Traume pe care a încercat să și le vindece prin publicarea primului roman, spune Viviana.

ADVERTISEMENT

”George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care ”merită”. Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context. 

Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live. 

ADVERTISEMENT

Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul lui de vindecare”, a continuat vedeta.

Fosta prezentatoare, mesaj pentru influenceri și fani

Mai mult decât atât, tânăra mărturisește că, deși îi este în continuare alături fostului concurent de la ”Ferma vedetelor”, aplaudă reacțiile influencerilor venite la scurt timp de la derapajul lui Burcea, care se arată în total dezacord cu el, însă îi critică pe internauții care acum lovesc în ea.

”Aplaud pozițiile luate de unii creatori de conținut în legătură cu situația de față. Cu această ocazie s-a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice care ne bântuie de ani de zile. Conștientizez și mai mult că oamenii care au un public în online sau la TV au o responsabilitate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont. 

Pentru toți cei care nu mai contenesc din a-mi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spun că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip: Credeți-mă, nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități ‘cu care voi nu sunteți de acord’”, a mai subliniat iubita actorului.

Viviana Sposub: ”George nu este un agresor!”

Și, cum după acest episod al actorului, mulți s-au întrebat dacă violența despre care a vorbit a fost și una pusă în practică în relația de peste un an pe care o are cu Viviana Sposub, aceasta a ținut să lămurească acum și acest aspect.

Vedeta mărturisește că,  dacă vreodată ar fi fost victima violenței în cuplu, ar fi reacționat imediat și ar fi ieșit din relația cu George Burcea.

”Iar pentru toți cei care mă întreabă dacă am avut parte de violență în această relație: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine! Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, aș fi semnat imediat fapta și aș fi părăsit relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație. 

George nu este un agresor! Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu-l va opri din a lupta împotriva violenței domestice”, a conchis Sposub.

Andreea Bălan, despre ieșirea nervoasă a fostului soț

Pe același subiect, FANATIK a contactat-o și pe Andreea Bălan, femeia cu care George Burcea are două fetițe. Întrebată dacă poate spune ceva despre ieșirea nervoasă a fostului soț, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a fost scumpă la vorbă.

Artista, din motive contractuale, spune ea, dar și din dorința personală, nu s-a arătat deloc interesată să vorbească pe marginea subiectului în care Burcea instigă la violență domestică.

”În primul rând am contract cu Antena 1 și nu pot da nicio declarație și, în al doilea rând, eu nu vorbesc cu presa de un an de zile, de ce aș face o acum? Nu mă întreba nimic că nu îți răspund pe niciun subiect. Nu mă bag în nicio discuție”, a spus, în exclusivitate, Andreea Bălan pentru FANATIK.

George Burcea instigă la violență domestică: „Bateți-le, bro!”

Vă reamintim că reacțiile fostei și actualei partenere a lui George Burcea vin după ce în urmă cu o zi, actorul a avut o ieșire necontrolată pe rețelele de socializare.

Deranjat de jignirile primite pe social-media, actorul care abia a scris o carte ce abordează tema violenței domestice din perioada comunistă, cel care și spune că militează pentru a stopa abuzul asupra femeilor, acum instigat la aceste fapte.

“Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul bunicii mele, acum 15-20-30 de ani. 

Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați! Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a spus George Burcea pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT