Sport

George Găman, decizie uluitoare deși a revăzut faza la VAR! L-a iertat pe Louis Munteanu de un cartonaș roșu clar

George Găman a avut o decizie uluitoare, deși a revăzut faza la VAR, iertându-l pe Louis Munteanu de un cartonaș roșu clar.
26.10.2023 | 21:56
George Gaman decizie uluitoare desi a revazut faza la VAR La iertat pe Louis Munteanu de un cartonas rosu clar
George Găman, decizie uluitoare deși a revăzut faza la VAR. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 84 al confruntrăii dintre Farul și UTA, Louis Munteanu a avut o intervenție dură asupra lui Tiberiu Căpușă, lovindu-l din săritură cu cotul în figură, însă George Găman l-a iertat pe atacantul „marinarilor” chiar și după ce a revăzut faza la VAR.

George Găman, decizie uluitoare deși a revăzut faza la VAR

George Găman a avut o decizie uluitoare în duelul dintre Farul și UTA, iertându-l pe Louis Munteanu de un cartonaș roșu cât se poate de clar, pe care îl merita după intervenția cu cotul în figura lui Tiberiu Căpușă.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât George Găman a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza, iar după ce a revăzut-o a decis că a luat încă de prima dată decizia corectă, spre surprinderea tuturor.

George Găman a stat câteva momente să revadă faza din mai multe poziții, însă nu a vrut să își schimbe decizia, moment în care jucătorii de pe banca de rezervă a celor de la UTA au luat „foc”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

George Găman, greșeli mari și în UTA – FCSB

George Găman a făcut mai multe greșeli mari și în duelul dintre UTA și FCSB, scor 2-1, partidă în care oficialii vicecampioanei României l-au acuzat pe arbitru de viciere de rezultat.

Arbitrul a dictat un penalty pentru UTA, după ce mingea l-a atins în zona pieptului pe Alexandru Pantea, fază care a fost neclară și la reluările VAR, iar în minutul 37, la o fază identică petrecută în careul arădenilor, nu a dictat penalty pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Câteodată se întâmplă să se aleagă praful de nicăieri. Am deschis scorul, ocazie mare Compagno, ocazie judecată pripit de Olaru. Părea că nu avem nicio problemă. Apoi vine faza aia care nici măcar nu e controversată. E o viciere de rezultat! 

Să ne explice Szabolcs Kovacs unde a văzut el că mingea nu lovește pieptul și că lovește direct mâna. Și să ne explice și Găman cum poate el să își permită să le spună jucătorilor că a mai făcut el asta în trecut și că a fost suspendat. 

ADVERTISEMENT

Acum un an, Găman ne-a arbitrat la Botoșani, un fault evident la Compagno. S-a dus atunci la VAR, s-a uitat, apoi a lăsat decizia din teren. Poate a uitat de faza asta… eu nu am uitat.

Cum dai un penalty după niște imagini confuze? Și galben pentru Pantea? Dacă ești corect și imparțial, lași decizia din teren! Îi dă al doilea galben lui Pantea, când acolo e un pui de fault în atac. Poți să nu dai, eu nu zic că e obligatoriu”, spunea Mihai Stoica, la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT
Tags: