Sport

Mihai Stoica șterge pe jos cu arbitrul George Găman: „A început treaba!”

Mihai Stoica a șters pe jos cu George Găman, la pauza meciului dintre FCSB și UTA, criticând arbitrajul „centralului”.
28.08.2023 | 22:54
Mihai Stoica sterge pe jos cu arbitrul George Gaman A inceput treaba
Mihai Stoica șterge pe jos cu arbitrul George Găman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a postat pe contul personal de Facebook mesajul ironic: „A început treaba!”, cu referire directă la penalty-ul dictat de George Găman în prima repriză a meciului cu UTA.

Mihai Stoica șterge pe jos cu arbitrul George Găman

Mihai Stoica a reacționat vehement la adresa arbitrului George Găman, după gafa incredibilă făcută de acesta în prima repriză a meciului dintre FCSB și UTA.

ADVERTISEMENT

„A început treaba!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul personal de Facebook. Sute de fani au interacționat cu postarea și au lăsat like-uri la mesajul managerului general al FCSB-ului.

Jucătorii FCSB-ului au protestat după ce George Găman a dictat penalty și după ce a revăzut faza la VAR, unde mingea nu a părut că îi lovește mâna lui Pantea, însă protestele au fost în zadar.

ADVERTISEMENT

FCSB a mai acuzat arbitrajul lui George Găman

Nu a fost prima dată când FCSB a acuzat arbitrajul lui George Găman. În sezonul precedent, la un meci restanță dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-2, Mihai Stoica l-a criticat pe arbitru.

„N-a fost un meci reuşit, am pierdut şi din agresivitate cu ieşirea lui Oaidă. Dar sunt foarte nemulţumit de arbitrajul lui Găman. Ce a făcut Găman joi…

ADVERTISEMENT

E ţinere reciprocă. După ţinere, e piedică şi e fault evident. Bineînţeles că arbitrii VAR au văzut fault, de aia l-au chemat, dar el a văzut golul frumos al lui Mailat şi a zis să nu-i strice bucuria.

Găman nu vrea să vadă faultul! E ţinere reciprocă, după e piedică. Laşi jocul să continue până când intervine piedica. Piedica nu mai e reciprocă, piedica e fault clar.

ADVERTISEMENT

Apoi, penalty Pap la Compano, intră Pap hazardat şi îl dă jos pe Compagno. Când fratele tău joacă pentru un adversar direct, e normal să judeci diferit”, spunea atunci Mihai Stoica.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT