Sport

George Neagu poate scăpa nepedepsit după ce l-a lovit pe Florin Tănase. Ce a decis căpitanul lui FCSB

Florin Tănase a avut viață grea la Pitești, acolo unde FCSB a învins-o pe FC Argeș. Decarul a fost agresat atât pe teren, cât și în afara lui. În privința lui George Neagu, fotbalistul s-a hotărât ce va face deocamdată.
21.03.2022 | 20:35
George Neagu poate scapa nepedepsit dupa ce la lovit pe Florin Tanase Ce a decis capitanul lui FCSB
George Neagu poate scăpa nepedepsit, după ce l-a lovit pe Florin Tănase. Ce a decis căpitanul FCSB. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Pitești, în etapa a doua din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, FCSB a avut unul dintre cele mai grele meciuri ale sezonului. Florin Tănase a resimțit din plin aversiunea gazdelor.

Ce se întâmplă cu George Neagu după ce l-a lovit cu piciorul în spate pe Florin Tănase. Decizia fotbalistului de la FCSB

Pe teren, căpitanul roș-albaștrilor a fost lovit cu palma de omologul său, Ionuț Șerban, în timp ce la vestiare a primit un picior în spate de la George Neagu. Pentru moment, Tănase a decis ce va face în privința preparatorului fizic de la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român nu a depus încă plângere împotriva lui Neagu și, astfel, antrenorul piteștenilor are șanse mari să nu fie nevoit să răspundă în fața justiției. Totuși, Florin Tănase se mai gândește. Are la dispoziție trei luni pentru a depune plângere penală pentru lovire.

„Un băiat de la ei (n.r. – George Neagu) de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează”, a declarat Florin Tănase, după FC Argeș – FCSB 2-3.

ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic al piteștenilor, rival de moarte cu vicecampioana României

Evenimentul de la Pitești nu este unul singurul în ceea ce îl privește pe George Neagu. Preparatorul fizic din staff-ul lui Andrei Prepeliță este rival de moarte cu FCSB, el fiind un dinamovist înfocat și membru important în Programul DDB.

Anul trecut, pe vremea când făcea parte din echipa lui Eugen Neagoe, la Astra Giurgiu, Neagu a înjurat un membru al staff-ului de la FCSB, în timpul unui meci direct.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu tine, ce p*** te bagi în seama?! Ai vrea să meargă mă-ta după mama, mâncă-mi-ai p***! Asta îți doresc, ca să vezi cum îi! Te bagi ca prostul! Nici nu am vorbit cu tine, du-te-n p*** mea! Sugi p***! Să vă f** în gură de parveniți! La 10 metri sunteți pisoi. Hai, tată, aici, să te văd!”, au fost cuvintele suburbane atunci de Neagu, la adresa unui membru din staff-ul FCSB.

Agresorul lui Florin Tănase a fost responsabil cu pregătirea fizică a fotbaliștilor și la Dinamo. În martie 2020, el a fost luat de Adrian Mihalcea în staff-ul „câinilor”, acolo unde a rămas până la numirea lui Cosmin Contra, care a venit cu spaniolul Javi Reyes. În cariera de preparator fizic, Neagu a mai lucrat pentru Dunărea Călărași, Hermannstadt și Metalurgistul Cugir.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT