Sport

George Pușcaș, certat de antrenor deși a marcat în Bari – Como 2-1: „De acele mingi trebuie să profiți și să marchezi!”

George Pușcas, atacantul naționalei de fotbal a României, a fost certat de antrenorul celor de la Bari, chiar dacă a marcat în partida cu Como.
15.04.2024 | 07:00
George Puscas certat de antrenor desi a marcat in Bari  Como 21 De acele mingi trebuie sa profiti si sa marchezi
George Pușcaș, certat de antrenor deși a marcat în Bari - Como 2-1: „De acele mingi trebuie să profiți și să marchezi!”.
ADVERTISEMENT

George Pușcaș, atacantul naționalei de fotbal a României, care în prezent evoluează pentru Bari, a fost certat de antrenorul formației din Italia, chiar dacă acesta a reușit să marcheze în partida cu Como, partidă pierdută cu scorul de 2-1.

Giuseppe Iachini l-a arătat cu degetul pe George Pușcaș: „De acele mingi trebuie să profiți și să marchezi”

Giuseppe Iachini, antrenorul celor de la Bari, l-a arătat cu degetul pe George Pușcaș la finalul partidei cu Como. Tehnicianul formației din Italia este de părere că ratările atacantului din România au fost decisive pentru încă un rezultat negativ înregistrat de Bari.

ADVERTISEMENT

”Am venit să jucăm. Am avut unele șanse să marcăm, un șut bun al lui Aramu, apoi au reuși să oprească unele faze periculoase cu faulturi tactice. Cea mai mare a fost ocazia lui Pușcaș, de acele mingi trebuie să profiți și să marchezi.

Trebuie să fim mai cu sânge rece! În repriza a doua am făcut anumite schimbări, am ajuns în careu mai des. Echipa nu a renunțat, am venit aici să câștigăm, dar aceste greșeli ne-au costat. Ar fi trebuit să schimbăm mai des direcția de joc pentru a-i pune în dificultate pe jucătorii din benzi”,a declarat Giuseppe Iachini, conform celor de la tuttobari.com.

ADVERTISEMENT

Giuseppe Iachini: „Ratarea lui Pușcaș a decis meciul”

Antrenorul din Italia s-a arătat extrem de nemulțumit de prestația lui George Pușcaș, chiar dacă jucătorul din România a reușit să marcheze pentru Bari în partida cu Como.

Episodul care a decis acest meci a fost ratarea lui Pușcaș, imediat după primul gol al lui Como.În ultimele cinci meciuri, am fost foarte ghinioniști și nu am reușit să schimbăm acest lucru.

ADVERTISEMENT

Chiar și astăzi jucătorii au luptat, dar din păcate câștigă cine marchează mai mult. Nu am putut să marcăm mai mult și asta ne-a costat.

În ultimele luni, echipa a jucat sub presiune. Ține doar de noi să schimbăm acest lucru, plătim prețul pentru că nu știm să profităm de ocaziile create”, a mai declarat antrenorul la final partidei.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu Como, Bari a ajuns la 8 meciuri fără victorie și se află în acest moment pe locul 16 în campionat, campionat în care Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt pe primul loc cu Parma.

ADVERTISEMENT