Sport

George Pușcaș i-a impresionat pe italieni după golul marcat pentru Genoa. Ce notă a primit internaționalul român

George Pușcaș a marcat pentru Genoa în victoria, scor 2-1 cu Bari, iar italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.
27.12.2022 | 20:26
George Puscas ia impresionat pe italieni dupa golul marcat pentru Genoa Ce nota a primit internationalul roman
George Pușcaș a marcat al doilea gol în tricoul lui Genoa. Sursă foto: Facebook - @Genoa CFC.
ADVERTISEMENT

George Pușcaș este împrumutat de Reading la Genoa până la finalul sezonului. Atacantul român pare că se simte bine sub comanda fostului fotbalist italian, actualmente antrenor la Genoa, Alberto Gilardino. Jurnaliștii italieni l-au lăudat pe Pușcaș după evoluția din ultimul meci.

George Pușcaș, lăudat de italieni după golul marcat în ultima partidă pentru Genoa

George Pușcaș a înscris al doilea gol în tricoul lui Genoa în victoria, scor 2-1 pe terenul lui Bari, în etapa a 19-a din Serie B. În urmă cu trei runde, atacantul român înscria în meciul cu Sudtirol, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Evoluția atacantului naționalei României i-a impresionat pe jurnaliștii italieni care i-au acordat cea mai mare notă de pe teren 7, la fel cât au primit Gudmundsson și Cheddira.

„Un minut și stadionul pe care îl cunoaște foarte bine și în care și-a arătat potențialul tace. Un meci aproape perfect, uneori se luptă singur în careu și îi scoate din joc pe fundașii de nivel ai celor de la Bari”, au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

Reacția lui George Pușcaș după al doilea gol în tricoul celor de la Genoa

George Pușcaș a marcat cele două goluri din tricoul lui Genoa sub comanda lui Alberto Gilardino, venit pe bancă la începutul lunii decembrie.

Fotbalistul român l-a lăudat pe campionul mondial cu Italia din 2006 și a anunțat că Serie A este principalul obiectiv al formației italiene. „Știam că San Nicola va fi un stadion fierbinte, așa că am vrut să înscriem un gol rapid. Dedic această victorie suporterilor de la Geno.

ADVERTISEMENT

Am acceptat să cedăm în unele momente, nu am putut domina pe tot meciul: antrenorul ne-a spus să rămânem uniți și să avem încredere.

George Pușcaș, încrezător după victoria celor de la Genoa: „Acum Serie A este un obiectiv”

Fiecare dintre noi știa că trebuie să dăm ceva în plus, antrenorul ne-a spus că suntem o echipă grozavă. Nu am făcut nimic, este doar o victorie importantă care ne va mai oferi câteva zile senine de vacanță.

ADVERTISEMENT

Acum Serie A este un obiectiv pe care nu îl vom uita pentru că această echipă a fost făcută pentru a rămâne acolo sus. Avem jucători cu experiență care știu să joace aceste meciuri”, a declarat Pușcas, citat de Pianetagenoa.

Genoa se află pe locul 3 în clasamentul din Serie B cu 33 de puncte, în 19 meciuri. Formația lui George Pușcaș se află la 6 puncte de liderul Frosinone, echipa românului Daniel Boloca și la 3 puncte de locul secund, ocupat de Reggina.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform Transfermarkt. 
  • 2 goluri în 13 meciuri sunt cifrele lui Pușcaș la Genoa. 
ADVERTISEMENT