ADVERTISEMENT
Fotbal international

George Pușcaș, mesaj din Anglia pentru români: „Stați în casă, pentru a putea ieși afară în siguranță cât mai curând” + cum se pregătește în această perioadă

Autor: Francisc Oprea | 20.03.2020 | 17:46
George Pușcaș, mesaj din Anglia pentru români: „Stați în casă, pentru a putea ieși afară în siguranță cât mai curând” + cum se pregătește în această perioadă
George Pușcaș, atacantul lui Reading și al echipei naționale. FOTO: Sportpictures

George Pușcaș a dezvăluit că oficialitățile din Anglia au început să ia măsuri din ce în ce mai drastice pentru evitarea răspândirii coronavirusului. Internaționalul român legitimat la Reading a declarat că face exerciții fizice în casă și alergări prin oraș pentru a se menține într-o formă cât mai bună.

ADVERTISEMENT

Reading a suspendat antrenamentele

Pandemia de coronavirus a oprit fotbalul în aproape toată Europa, iar multe dintre cluburi au decis și suspendarea antrenamentelor.

Este cazul și celor de la Reading, unde este legitimat George Pușcaș. Atacantul dezvăluie că antrenorii le-au transmis jucătorilor că antrenamentele nu se vor efectuate cel puțin în următoarele opt zile, dar încearcă, prin exerciții făcute acasă, să se mențină într-o formă fizică bună.

A fost liniște până ieri, 19 martie, ne-am antrenat luni și marți, miercuri am fost liberi, iar joi am fost anunțați să nu ne mai prezentăm la baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus că nu vom mai face antrenamente următoarele opt zile, cel puțin. Cam toate cluburile au procedat similar.

Acum au început și aici măsuri drastice. Să se închidă școli, magazine, restaurante, lumea a început să fie mai atentă și să nu mai iasă pe stradă. Până zilele trecute nu părea a fi perceput drept ceva foarte grav.

Locuiesc într-o zonă liniștită, neaglomerată, și voi putea ieși să alerg fără să fiu nevoit să intru în contact cu cineva. În plus, exercițiile pe care le-aș fi făcut în sala de fitness le voi adapta astfel încât să le pot face în casă”, a declarat George Pușcaș pentru FRF.

ADVERTISEMENT

„Amânarea EURO era singura soluție”

George Pușcaș consideră că amânarea turneul final al Campionatului European pentru vara lui 2021 a fost cea mai inspirată decizie pe care UEFA o putea lua și a transmis un mesaj românilor.

O decizie normală, așteptată. Nu m-a surprins, era singura soluție. Nu avem ce să facem. Să sperăm că planul acesta va putea fi pus în practică. Trebuie să fim bine pregătiți la ora meciului ca să ne calificăm la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Eu pot doar să le transmit gândurile mele bune și pline de speranță că vom trece cu bine prin această încercare. Însă, cele mai importante mesaje în această perioadă sunt cele transmise de autorități. Așa că îi rog din suflet să țină cont de ele!

Nu e vorba doar de noi, e vorba și de toți cei apropiați nouă. Stați în casă, români, ca să putem ieși afară în siguranță cât mai curând!”, a transmis George Pușcaș.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!