Sport

George Pușcaș, primul gol la o echipă de club după 341 de zile! A marcat pentru Bari, echipă la care Edjouma a fost integralist

George Pușcaș a spart gheața la Bari și a marcat primul său gol din acest sezon în victoria contra celor de la Lecco, scor 3-1, în Serie B.
10.02.2024 | 20:38
George Puscas primul gol la o echipa de club dupa 341 de zile A marcat pentru Bari echipa la care Edjouma a fost integralist
George Pușcaș, în meciul dintre Bari și Lecco // Foto: Facebook SSC Bari
ADVERTISEMENT

George Pușcaș (27 de ani) a marcat golul de 2-0 pentru Bari, în minutul 53, după o pasă venită de la Maita în urma unui corner. Echipa sa s-a impus în final cu 3-1 și ocupă locul 12, cu 30 de puncte.

George Pușcaș, gol după 341 de zile la echipa de club!

Atacantul român ajunge astfel să înscrie în campionat după 341 de zile, fiind la primul gol din acest sezon pentru o echipă de club. Pușcaș marcase ultima oară pentru Genoa în meciul cu Cosenza din Serie B. Se întâmpla pe 6 martie 2023.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost titularizat de Giuseppe Iachini, care a debutat astăzi pe banca lui Bari. Românul a fost înlocuit în minutul 62 la meciul cu numărul 4 de la revenirea la Bari. Pușcaș a ajuns la Bari sub formă de împrumut de la Genoa în această iarnă.

  • 2.000.000 de euro e cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt

Edjouma, integralist la Bari!

Malcom Edjouma, mijlocaș împrumutat de Bari de la FCSB, a fost integralist la centrul terenului pentru italieni.  De altfel, Edjouma a primit nota 7.5 pe site-ul Flashscore, fiind al treilea cel mai bun jucător din echipa sa, după Dorval (7.9) și Ricci (7.6). George Pușcaș a primit nota 7.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma (27 de ani) a ajuns la 14 meciuri jucate pentru Bari în acest sezon, unde a reușit un gol și o pasă decisivă pentru formația din Serie B.

  • 750.000 de euro e cota de piață a lui Edjouma, potrivit Transfermarkt

Malcom Edjouma s-ar putea despărți definitiv de FCSB!

Martin, tatăl mijlocașului Malcom Edjouma, spune că fotbalistul se simte foarte bine la Bari și vrea să continue în Italia. Formația din Serie B ar putea plăti clauza de reziliere în valoare de 600.000 de euro dacă ar vrea să-l transfere definitiv pe Edjouma de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit să îl văd pe teren, dar și pe fratele lui cel mic, care face primii pași în fotbalul profesionist la Toulouse. E o plăcere să îi văd jucând, să îi văd că fac ceea ce iubesc și că marchează, așa cum a făcut-o Malcom.

În primul rând, vreau să vă spun că Malcom este un om care acceptă de fiecare dată provocările. E o persoană care muncește din greu. A avut nevoie de o perioadă de acomodare la fotbalul italian, iar bariera lingvistică a pus probleme. 

ADVERTISEMENT

Acum evoluează pe poziția lui, se readaptează și va încerca să devină un titular incontestabil. Malcom iubește orașul Bari.

Familia lui e foarte fericită acolo și își dorește foarte mult să aibă succes pentru că a fost primit excelent de suporteri. Visul lui e să aibă succes în Italia și să urce cât mai mult posibil cu acest club”, spus Martin Edjouma, tatăl fotbalistului, pentru Pianeta Bari.

ADVERTISEMENT